Fiica unui viceprimar din Olt și-a pierdut viața în urma unui accident grav în Argeș

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
25/01/2020, 10:48
Fiica unui viceprimar din Olt și-a pierdut viața în urma unui accident grav în Argeș
Fiica unui viceprimar din Olt și-a pierdut viața în urma unui accident grav în Argeș *foto: ziarulargesul.ro

O tragedie s-a produs în această dimineață în localitatea argeșeană Lunca Corbului. În accident au fost implicate un tir și trei autoturisme. În accident o persoană și-a pierdut viața. Este vorba de o tânără de 30 de ani care este fiica viceprimarului din comuna Poboru, județul Olt, potrivit ziarulargesul.ro.

Din verificările făcute de polițiști se pare că tocmai iubitul femeii, un bărbat în vârstă de 37 de ani, ar fi de vină pentru comiterea accidentului.

Fiica unui viceprimar din Olt a murit într-un accident de mașină

Potrivit Serviciului Rutier Argeș, un conducător auto de 37 de ani, din orașul Scornicești, județul Olt, care conducea un autoturism din direcția Pitești spre Slatina, în afara localității Lunca Corbului, în zona Lăngești, s-ar fi angajat în efetuarea unei manevre de depășire neregulamentară.

Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 46 de ani, din municpiul Slatina. Autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile, arată sursa citată.

În urma coliziunii, primul autoturism a intrat în coliziune cu autoturismul pe care îl depășea, condus în aceeași direcție de către un tânăr de 22 de ani, din Mărăcineni, jud. Argeș, după care a fost proiectat din nou pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontal cu un tractor, condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Boldești-Grădiștea, jud. Prahova, care se deplasa spre Pitești.

Dosar penal pentru ucidere din culpă în urma accidentului din Lunca Corbului

În urma acestui accident a murit pasagera din dreapta șoferului vinovat de accident, acesta fiind rănit ușor. De asemenea, alte două persoane au fost rănite ușor după acest eveniment rutier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpa, iar verificările continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Din informațiile oferite de presa locală, pe tânăra care și-a pierdut viața o cheamă Andreea Anișoara Predica și era fiica lui Mircea Predica, viceprimarul comunei Poboru, județul Olt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×