Fiica unui fost senator a fost bătută în plină stradă

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
07/06/2018, 14:52
Fiica unui fost senator a fost bătută în plină stradă

Fiica fostului senator de Braşov Sebastian Grapă a fost bătută în plină stradă. Un bărbat de 58 de ani a lovit-o cu bestialitate și i-a rupt mâna. Poliția a fost sesizată și s-a deschis o anchetă.

Agresiunea s-a petrecut într-un parc din centrul Brașovului. Fiica lui Sebastian Grapă a fost lovită de către un bărbat aflat în stare de ebrietate. În imaginile postate de fostul senator, se vede cum fata în vârstă de 18 ani este lovită în timp ce este deja întinsă pe o bancă, având mâna ruptă, potrivit Digi24.

„Acest cetăţean al Braşovului a decis să-mi agreseze fără nici un motiv copilul. Era într-o stare avansată de ebrietate!”, a scris fostul senator pe Facebook.

Sebastian Grapă și-a dus fiica la urgenţă şi a depus plângere la Secţia 1 Poliţie. Fata s-a ales cu mâna ruptă. O persoană care a spus că este fiica agresorului a dat vina pe adolescentă şi a scris că agresorul ar fi încercat, prin corecţia aplicată, să răzbune o altă copilă pe care fiica lui Grapă ar fi lovit-o anterior.

„Rezultatul «corecţiei» aplicate fiicei mele de către un dement aflat în libertate. În atenţia tururor celor care-şi exprimă opiniile fără să aibă habar ce s-a întîmplat… Dacă mai au şi copii … le doresc să nu păţească acelaşi lucru. Să rupi mâna unui copil care se bucură de viaţă trebuie să fii dereglat rău la bibilică. În privinţa a ce i-aş fi făcut eu ca tată al copilului este uşor de imaginat. Nu doar o mână, ci chiar capul i l-aş fi rupt, dar eu cred că statutul de fiinţă umană şi educaţia sunt suficiente să mă ajute să-mi reprim instinctul animalic şi să aştept ca secţia 1 poliţie Braşov să-şi facă datoria“, a mai scris Sebastia Grapă pe rețeaua de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×