Fiica unui fost antrenor de la Dinamo, BĂTUTĂ de fiul lui Vasile Turcu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/03/2016, 00:01
Fiica unui fost antrenor de la Dinamo, BĂTUTĂ de fiul lui Vasile Turcu GALERIE FOTO

Alexandra Mateuţ, fiica fostului mare fotbalist al lui Dinamo, a devenit victima preferată a meltenilor. La două luni după ce Mutu a tras-o de păr, a sosit rândul lui Rambo Turcu s-o agreseze.

”Rambo” când avea pojar

Orice critic muzical sau orice amator de petreceri în Amsterdam şi de ”Burning Man” vă va spune că muzica electronică fără droguri e ca nunta fără lăutari. Se subînţelege, deci, că ultima petrecere Kent, de la Romexpo, din noaptea de joi spre vineri, a avut foarte multă muzică electronică. Cum Kent îşi riscă aşa mult renumele, reputaţia brandului, e o întrebare al cărei răspuns e greu de dat: dacă BCCO ar fi făcut un raid antidrog, ar fi fost groasă!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prezentă la petrecere împreună cu prietena Diana Stancu, Alexandra Mateuţ a făcut greşeala, probabil şi pe fondul consumului exagerat de muzică electronică, să se ducă la masa lui Adrian Turcu (fiul cel mare al lui Vasile, care şi-a câştigat în CANCAN porecla de „Rambo de Dorobanţi” şi un cunoscut consumator de muzică electronică).

Nu se ştie ce a zis sau n-a zis Alexandra, cert e că la un moment dat Rambo a explodat şi a început s-o ia la palme, după care a târât-o prin zona mesei şi chiar i-a turnat bere în cap.
Cine ştie unde s-ar fi oprit ”Zmeul Care Bate Femei” dacă nu ar fi intervenit salvator luptătorul K1 Marius Tiţa, care l-a calmat pe meltenaş şi a liniştit lucrurile, salvându-i intact scalpul săracei Alexandra, care face ce face şi numai în situaţii aiurea ajunge. Pe de altă parte, Alexandra nu îi este indiferentă, între ei nu de mult existând o apropiere, ca să zicem aşa.

Melteanul bate femei, Salvatorul îl bate pe Mircea Badea

Marius Tiţa este un rival celebru al vedetei Antena 3 Mircea Badea. Unul dintre cei mai apreciaţi luptători MMA din România, Tiţa este cel care l-a pregătit pe motociclistul care l-a făcut KO pe Mircea Badea, după ce-i lansase o provocare antenistului. După luptă, Tiţa a apărut în oraş cu un tricou pe care era inscripţionat ”Mircea Badea e c*rva mea”, în limba engleză.
După păţania de la petrecerea Kent, putem spune că Tiţa are un nou client de pus pe tricou: pe ”Rambo” Turcu.

Sursa: cancan.ro

Închide ×