Fiica ministrului Educației nu a fost admisă la Medicină, la Cluj

Maria Cristina  
înStiri de ultima ora
02/08/2018, 17:17
Fiica ministrului Educației nu a fost admisă la Medicină, la Cluj

Fiica ministrului Educației, Valentin Popa, nu a fost admisă la Medicină, la Cluj din cauza presiunii examenului și a presiunii externe.

″În ultimele zile am văzut multe articole de presă şi foarte mulţi jurnalişti preocupaţi de rezultatele fiicei mele la examenul de la facultate. Nu cred că acesta este un subiect de presă, care să intereseze opinia publică, eu cred că sunt subiecte mult mai bune cum ar fi de exemplu situaţia de la Medicină Cluj unde, după foarte mulţi ani, un candidat a obţinut nota 10. Aş dori doar să asigur o informare completă asupra situaţiei şi nu trunchiată în privinţa fiicei mele.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fiica ministrului Educației nu a fost admisă la Medicină, la Cluj

Într-adevăr, la examenul de admitere la Medicină Cluj a avut o zi mai puţin fastă, poate din cauza presiunii examenului şi presiunii externe, dar fiica mea, anterior acestui examen, a susţinut şi examen de admitere la Medicină Veterinară la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj, unde a fost admisă pe loc bugetat, cu media 9,16, iar duminica trecută a susţinut şi examenul de admitere la Medicină Generală la Facultatea de Medicină a Universităţii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu, unde, cu media 9,48, a obţinut un loc bugetat, deşi au fost mai mult de 10 concurenţi pe un loc, a precizat Popa, la sediul MEN.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×