Fiica mijlocie a lui Stallone, rebelă şi seducătoare. Ce forme apetisante are! FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
18/01/2017, 18:04
Fiica mijlocie a lui Stallone, rebelă şi seducătoare. Ce forme apetisante are! FOTO GALERIE FOTO

Celebrul actor Sylvester Stallone (70 de ani) are de ce să fie mândru. Dincolo de strălucita sa carieră în cinematografie, averea cea mai mare a lui Stallone rămân tot copiii, mai ales fetele acestuia. Fiica sa mijlocie a pozat recent pentru o revistă de frumuseţe, iar fanii actorului au fost de-a dreptul ameţiţi de cât este de frumoasă.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU FATA LUI STALLONE

Aproape dezbrăcată, purtând doar o minusculă lenjerie intimă dantelată, neagră şi o geacă din piele, Sistine Stallone, la doar 18 ani, este extrem de sexy şi a ştiut cum să-şi evidenţieze senzualitatea în pictorialul incendiar pentru „Love Magazine”, după cum precizează The Sun.

Ea a fost filmată de Doug Inglish, care a surprins cele mai favorabile unghiuri ale superbei blondine, iar Sistine s-a dezlănţuit, radiind de tinereţe şi vitalitate, afişând o atitudine foarte rebelă şi atrăgătoare.

Obiectivul a fost permanent îndreptat către abdomenul ei bine tonifiat şi către apetisantul său posterior. Tenul ei uşor bronzat şi părul lung s-au desfătat în bătaia vântului şi a razelor soarelui. Dacă numărul fanilor lui Sylvester Stallone va creşte brusc în perioada următoare, cu siguranţă totul se va datora lui Sistine. ştie cum să-l facă pe tatăl său mândru de ea şi cum să strălucească în lumina reflectoarelor.

Sistine mai are încă două surori, dar ea este cea mijlocie, abia devenită majoră, dar cu o atitudine seducătoare de fotomodel. Ea provine din actualul mariaj al lui Stallone cu Jennifer Flavin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×