Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a dat examenul la Facultatea de Drept! Vezi ce nota a luat

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/07/2015, 00:00
Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a dat examenul la Facultatea de Drept! Vezi ce nota a luat GALERIE FOTO

Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, a dat examenul la Facultatea de Drept si a fost admisa cu o nota mare. Tanara, care spera sa ajunga judecatoare, a luat examenul cu 9.21.

CLICK SUS PE SĂGEŢI PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

 Alexandra a luat 9,43 la Bacalaureat, asa ca s-a inscris la Drept. Gigi Becali declara recent ca fiica sa intentiona sa se faca judecatoare inainte ca el sa fie condamnat, insa s-a razgnadit dupa. Tanara s-a decis pana la urma ce cariera vrea sa urmeze si a ales Facultatea de Drept.

BOMBĂ! Gigi Becali are lacrimi în ochi! Azi a aflat! Ce notă a luat fiica lui la ADMITEREA la DREPT! Se uită la lista concurenţilor şi nu îi vine să creadă!!! 

ROM NIA, ÎN DOLIU! Tragedia s-a produs în urmă cu puţin timp! Celebrul cîntăreţ A MURIT! Avea numai 33 de ani! Lovitură teribilă pentru muzica românească!

Becali a declarat ca este mandru de fetele sale, dar si ca performanta Alexandrei de la Bacalaureat l-a umplut de bucurie. “Fetele mele au toate conditiile, trebuie sa ia note mari. Nu am fost niciodata la sedinta la scoala la copiii mei. Cand am plecat la inchisoare, le-am spus sa mearga la biserica .Fetele mele nu au nevoie sa lucreze, trebuie doar sa administreze afacerile mele”, spunea Becali.

Te crezi un şofer bun? 75% dintre cei care se uită la imaginea asta greşesc răspunsul! Tu ştii cine intră în intersecţie?

ADELINA PESTRIŢU, ANUNŢ ŞOC! FANII AU ÎNMĂRMURIT! „Am …”

Finantatorul Stelei mai afirma ca inainte sa intre in inchisoare, Alexandra i-a spus ca vrea sa se faca judecatoare.

“A renuntat dupa ce am fost eliberat, mi-a spus ca nu vrea sa bage oameni nevinovati in inchisoare. Eu ii spusesem inainte ca o sustin, ca poate sa ajunga si ministru de Justitie”, mai spunea latifundiarul din Pipera.

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×