Fiica lui Mihai Gâdea s-a transformat într-o adevărată domnișoară

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/11/2018, 15:07
Fiica lui Mihai Gâdea s-a transformat într-o adevărată domnișoară
Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea, într-un clip de-al său

Mihai Gâdea se poate mândri cu o adevărată domnișoară, pentru că aceasta a împlinit 16 ani. Karina Maisha se poate numi un model pentru unii tineri din ziua de azi. Aceasta nu are o vestimentație indecentă niciodată, se machiază rar și are apariții care ar putea să facă pe orice părinte să se considere de-a dreptul norocos.

Tânăra este în plină ascensiune în cariera sa de cântăreață. Aceasta a scos pe piață două piese: ”Ordinary World” și ”Somwhere only we know”.

Fiica lui Mihai Gâdea, o frumusețe

Fetița lui Mihai Gâdea este o adolescentă model. Aceasta îmbină bine viața socială cu școala și reușește să se bucure din plin și de anii pe care îi are. Karina Maisha are 16 ani, iar pe zi ce trece se face din ce în ce mai frumoasă.

Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea.
Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea.

Cu toate că Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”, de la Antena 3, își ține viața personală departe de ochii curioșilor, pe Karina o găsim, ca toți adolescenții, dornică să se descopere în mediul online. Aceasta pare că este la un început de carieră în industria muzicii.

Tânăra a scos deja două piese: ”Ordinary World” și ”Somwhere only we know”. Clipurile video au fost realizare în Brașov.

Mihai Gâdea, plecare de la Antena 3

Jurnalistul Mihai Gâdea a vorbit despre faptul că a ales să plece de la locul care i-a adus succes, Antena 3. Se pare că decizia a venit pentru o carieră internațională. „Nu mi se pare important să vorbesc despre ofertele pe care le-am primit în acești ani. Cred că și ceilalți jurnaliști de la Antena 3 au primit astfel de oferte pentru o carieră internațională. Jurnaliștii din România sunt foarte apreciați în afară. Poate nu știați, dar EuroNews este condus de doi români. (…) Sunt jurnaliști români care au primit oferte din străinătate. De exemplu, poate vă va povesti și Carmen Avram câte oferte a primit pentru a lucra în afara țării”, a spus jurnalistul Mihai Gâdea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×