Fiica lui Michael Jackson e de nerecunoscut. Cum arată Paris Jackson la 22 ani FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
01/04/2020, 18:07
Fiica lui Michael Jackson e de nerecunoscut. Cum arată Paris Jackson la 22 ani FOTO
Ajunsă la 22 de ani, Paris, fiica lui Michael Jackson, este de o frumusețe rară. Sursa foto: hepta.ro

Pe 25 iunie 2009, Michael Jackson se stingea din viață la doar 50 de ani, în urma unei intoxicații grave cu propofol, anestezic puternic utilizat în spitale, pe care medicul personal Conrad Murray i-l administra la domiciliu pe post de somnifer. Decesul a survenit în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi repeta intens pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour”, care ar fi trebuit să debuteze o lună mai târziu la Londra.

Fiica lui Michael Jackson a împlinit 22 de ani și este de nerecunoscut

Au trecut aproape 11 ani de atunci, iar copiii regele muzicii pop au crescut văzând cu ochii, încât aproape că nici nu-i mai recunoști. Când a rămas fără tatăl ei, Paris  era doar o copilă, însă acum lucrurile s-au schimbat radical. Ajunsă la 22 de ani, tânăra este o femeie în adevăratul sens al cuvântului și are o carieră de succes în lumea modelling-ului, reprezentând cele mai importante branduri din lume.

Blondă, înaltă și cu o siluetă de invidiat și un aer rebel, aceasta atrage toate privirile cu fiecare apariție publică. Frumusețea demnă de invidiat și atitudinea nonconformistă nu sunt, însă, singurele lucruri care au adus-o în atenția presei de peste ocean.

Paris Jackson are o colecție impresionantă de tatuaje, multe dintre acestea fiindu-i dedicate tatălui său, după care a suferit enorm. Moartea starului pop a făcut-o să cadă pradă alcoolului și drogurilor, iar în adolescență a avut chiar și o tentativă de suicid.

A fost agresată sexual de un străin mai în vârstă

De altfel, dintre copiii lui Michael Jackson, Paris este cea care a suferit cele mai mari transformări pe parcursul maturizării sale. Încă din adolescență, viața a supus-o la grele încercări, despre care a avut, însă, curajul să vorbească deschis în cadrul interviului acordat revistei Rolling Stone. Tânăra a mărturisit atunci că a fost agresată sexual de un bărbat cu mult mai în vârstă.

Nu vreau să dau prea multe detalii, însă n-a fost deloc o experiență plăcută. A fost prea grea pentru mine şi, la acel moment, nu am spus nimănui”, a dezvăluit Paris Jackson.

A reușit să treacă cu bine peste această experiență traumatizantă, găsindu-și refugiul în actorie, iar mai apoi în modelling. Frumoasa fiica a regelui muzicii pop poate fi urmărită în producții celebre precum  Gringo (2018), Star (2016) și DSN: Drunk Shopping Network (2016).

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×