Fiica lui Daniel Buzdugan a moștenit un talent special. Fotografie emoționantă cu Maria

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/04/2020, 17:25
Fiica lui Daniel Buzdugan a moștenit un talent special. Fotografie emoționantă cu Maria
Daniel Buzdugan este este mândru de fiica lui, Maria. Sursa foto: Instagram

Fiica lui Daniel Buzdugan este extrem de talentată, iar umoristul de la Radio Zu se mândrește cu ea. Maria este pasionată de desen, iar astăzi, actorul a scris un mesaj pe Facebook la care a adăugat o fotografie cu fata lui.

Fiica lui Daniel Buzdugan, pasionată de desen

Omul de radio a scris că abia acum și-a dat seama de unde a moștenit Maria pasiunea pentru desen, dar și pentru  pictură, artă atât de nobilă și greu înțeleasă de ceilalți.

„Mă gândeam zilele astea de unde pasiunea Mariei pentru pictură și desen… Uneori suntem atât de orbi și nu ne dăm seama că totul e chiar sub nasul nostru: fix de la bunicul ei de pe mamă, Florin Teodorescu , profesor doctor în genetică, și unul din marii pictori ai Iașului , care a plecat anul trecut undeva mai sus de noi, ca să vadă culorile acestei lumi dintr-o altă perspectivă…”, a scris emoționat Daniel Buzdugan pe Facebook.

Maria a participat cu tatăl ei într-un concurs televizat la Antena 1, în 2017

Pe fata lui Daniel Buzdugan, românii au avut ocazia să o vadă în urmă cu trei ani într-o emisiune difuzată de Antena 1 prezentată de Dan Bittman.

În respectivul show, Maria și Daniel trebuiau să răspundă la mai multe întrebări de cultură generală, formatul fiind ca vedetele celebre să participe alături de copiii lor.

Daniel petrece, așadar, carantina împreună cu familia lui, iar fiica acestuia se pare că nu se plictisește deloc și nu se plânge că trebuie să stea în casă din moment ce îi place să deseneze.

Cu siguranță Maria are și alte pasiuni, pe care realizatorul de emisiuni la radio le va afla cu timpul și le va împărtăși cu prietenii și fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

fiica lui Daniel Buzdugan
Fiica lui Daniel Buzdugan, surprinsă de umorist în timp ce desenează. Fotografia a fost postată pe Facebook-ul realizatorului de emisiuni de la Radio Zu
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×