Fiica lui Cristian Boureanu, transformată de operaţii estetice! Ioana este schimbată total. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/12/2019, 10:47
Fiica lui Cristian Boureanu, transformată de operaţii estetice! Ioana este schimbată total. FOTO GALERIE FOTO
Fiica lui Cristian Boureanu, complet schimbată după operațiile estetice. Sursa foto: româniatv.net

Fiica lui Cristian Boureanu este complet schimbată, iar cauza principala este… bisturiul. Ioana, cea care i-a creat numeroase probleme tatălui său, cumoscutul politician recalcitrant, și-a făcut mai multe intervenții chirurgicale, iar acum zici că e o altă fată.

Fiica lui Cristian Boureanu, schimbată de operațiile estetice

Ioana nu mai este fata mamii și a tăticului și a ieșit de sub supraprotecția celor doi urmându-și propriul drum în viață.

Evident că a beneficiat de susținerea financiară a ambilor părinți și încă se mai bucură, mai ales că tatăl ei este un potent om de afaceri și a fost unul dintre cei mai importanți parlamentari ai țării.

Telenovela din familia Boureanu

În urmă cu câțiva ani, Ioana și Cristian Boureanu au fost protagoniștii unor scene de o violență rară. Fata politicianului fugise de acasă fără să îl anunțe, iar acesta, când a prins-o a târât-o la propriu pe jos și a dus-o înapoi.

Mărul discordiei în relația tată-fiică era mama fetei, pe care aceasta o vizita în secret fără să știe tatăl ei, căci cei doi nu mai comunicau deloc de când au divorțat.

De altfel, politicianul are acum o iubită aproape de-o seamă cu fata lui. Laura Dincă se pare că a contribuit la ameliorarea situației din familia lui Boureanu, iar între timp Ioana și Cristi nu mai au meciuri în public.

Din imaginile postate de Ioana Boureanu pe Instagram, se vede foarte clar că fata nu mai are probleme și duce o viață liniștită. În tot acest timp, a trecut pe la chirurgul estetician, iar rezultatele sunt mai mult decât vizibile.

Ioana are 15.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram, iar fotografiile pe care le postează sunt apreciate de fani.

Politicianul Cristian Boureanu a avut o relație cu celebra Valentina Pelinel, înainte să fie cu Laura.

Pentru a vedea imaginile cu fiica lui Cristian Boureanu, accesează galeria foto a articolului. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×