Cu toate că pare că îşi dedică absolut tot timpul meseriei sale de jurnalist, Alex este tată cu normă întreagă şi îşi creşte de câţiva ani singur fetiţa, după ce soţia sa a murit din cauza cancerului. Şi deşi m-aş fi aşteptat ca fiica lui să fie pasionată de jurnalism şi de o carieră în televiziune, iată că prezentatorul mi-a dezvăluit care sunt, de fapt, pasiunile Sarei în ceea ce priveşte o viitoare meserie.

Este foarte mică deocamdată, nu foarte mică, dar deocamdată caută. Vrea să se facă detectiv, vrea să se facă veterinar, are mai multe.. Face balet, deci încă nu şi-a găsit drumul. Ştie multe despre meseria mea şi despre ce facem noi, dar nu pot să mă pronunţ”, a spus Alex Dima în exclusivitate pentru Viva!.

Sara are abia 7 ani, aşa că are timp să se gândească dacă meseria tatălui ei, una periculoasă de altfel, va fi potrivită şi pentru ea.

Alex Dima este prezentatorul emisiunii „România, te iubesc!” de la Pro TV, iar în fiecare duminică prezintă diferite reportaje despre corupţie, defrişări şi nu numai.