Fiica lui Alain Delon este însărcinată. Actorul va deveni bunic la vârsta de 83 de ani

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 21:23
Fiica lui Alain Delon este însărcinată. Actorul va deveni bunic la vârsta de 83 de ani
Anouchka Delon este în culmea fericirii. Vedeta va deveni mamă pentru prima oară. Sursa foto: protv.ro

Anouchka Delon, fiica celebrului actor francez Alain Delon, este în culmea fericirii. Anouchka a patricipat la Săptămâna Modei de la Paris, iar rochia pe care a purtat-o a scos în evidență burtica de graviduță, o surpriză de proporții pentru toată lumea prezentă la eveniment.

Fiica lui Alain Delon va deveni mamă pentru prima oară

Fiica actorului Alain Delon, Anouchka Delon, a apărut la Săptămâna Modei de la Paris la brațul partenerului ei Julien Dereims (31 de ani). Fiica lui Alain Delon a purtat o rochie de culoare neagră până la genunchi, mulată pe corp care i-a lăsat burtica de graviduță la vedere. Toată lumea prezentă a rămas plăcut surprinsă, mai ales că Anouchka își dorea încă de anul trecut să devină mamă.

A doua zi dimineața fiica actorului a postat o fotografie pe contul de Instagram în care a confirmat vestea. Anouchka a mărturisit că „Nu am fost pregătită atunci, dar acum sunt”, referindu-se la sarcina pe care a pierdut-o anul trecut. Artista urma să devină mamă la începutul acestui an, dar din păcate a pierdut sarcina când ajunsese la trei luni.

Anouchka a pierdut o sarcină anul trecut
Fiica actorului francez Alain Delon a anunțat că este însărcinată. Sursa foto: Instagram.com

Anouchka și actorul Julien Dereims sunt împreună de 8 ani

Anouchka nu a profitat de notorietatea numelui tatălui său și a ales să fie independentă. Fiica lui Alain Delon locuiește împreună cu soțul ei și cu două animale de companie într-un apartament din Paris. Pe ușa de la intrare cei doi au vrut să facă o glumă și au scris „Intrarea Artiștilor”.

„Oamenii îşi imaginează că locuiesc într-un palat şi conduc un Rolls. Dar trăiesc în 38 de m² cu omul meu, cu câinele şi pisica mea şi ne este bine. Vrem să ne construim împreună viaţa noastră de cuplu şi cea profesională”, a mărturisit artista, potrivit libertateapentrufemei.ro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×