Fiica Loredanei Groza seamană ca două picături de apă cu mama ei. Cât de bine arată Elena

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/03/2020, 14:15
Fiica Loredanei Groza seamană ca două picături de apă cu mama ei. Cât de bine arată Elena
Loredana Groza şi Elena, fiica ei. Sursa foto: a1.ro

Elena Groza a împlinit 21 de ani. Elena seamnă foarte bine cu celebra ei mamă, Loredana Groza. Asemănarea dintre cele două este uriaşă, unii spunând că Lore şi fiica ei seamnă ca două picături de apă.

Loredana Groza şi fiica ei seamănă ca două picături de apă

Elena, fiica Loredanei Groza, a împlinit 21 de ani şi a devenit o domnişoară în toată regula. Elena şi Loredana seamănă ca două picături de apă. Pe 8 Martie, de ziua femeii, Loredana Groza a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie cu fiica ei. „Orice mamă se mândrește cu puiul ei.. dar pe bune cum aș putea să nu fiu??”, a scris Loredana Groza.

Pe de altă parte, Loredana Groza are un no proiect TV. Aceasta va fi jurat în emisiunea Next Star de la Antena 1, emisiune prezentată de prezentatorul Dan Negru. Loredana Groza va fi jurat alături de Ştefan Bănică şi Dorian Popa.

Loredana Groza, jurat în emisiunea Next Star

Şerban Copoţ va fi co-prezentatorul emisiunii, iar pe parcursul show-ului acesta de va afla în culise, acolo unde îi va încuraja pe micuţii concurenţi, precum şi pe părinţii lor.

Sunt bucuroasă și nerăbdătoare să fiu în platoul Next Star, să începem acest show, să cunosc concurenții, care nu sunt unii obișnuiți, ci niște copii geniali.

Cu siguranță mă voi lăsa șantajată emoțional (râde), cine oare rezistă în fața copiilor? Și cred că eu, fiind și singura femeie din juriu, dar și mamă, voi fi mai sensibilă la toate momentele care vor fi performate în fața noastră, pentru că sunt convinsă că vor fi neașteptate.

Copiii sunt inventivi, iar generația născută în acest mileniu este incredibilă. Au o imaginație nebună. Abia aștept să intru în lumea lor și împreună să le arătăm celor de acasă cum stăm în 2020 cu pepiniera românească de talente.

E o ipostază inedită pentru mine, e un nou început și abia aștept să-l descoperim împreună, să mergem pe acest drum împreună. Vă aștept cu mare drag la Next Star. Să vă pregătiți pentru ceva incredibil de frumos!”, a spus Loredana.

Cum se va descurca juratul Loredana Groza alături de ceilalţi doi colegi se va putea vedea începând cu 12 martie, ora 20:00, în prima ediţie a celui de-al zecelea sezon Next Star.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×