Fiica Loredanei Groza, relație cu un artist celebru! Câți ani are Elena și cine a cucerit-o

Ana Chivu   
în Stiri mondene
24/02/2019, 15:21
Fiica Loredanei Groza, relație cu un artist celebru! Câți ani are Elena și cine a cucerit-o GALERIE FOTO
Elena, fiica Loredanei Groza, se iubește cu un artist cunoscut! Ce spuen faimoasta cântăreață?

Fata Loredanei Groza, Elena, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un artist. Tânăra are 21 de ani și nu lucrează în domeniul muzical, ci la un post radio. Cu toate acestea, a ajutat-o pe mama sa și a fost „tour manager” la spectacolele ei.

Iubitul Elenei este nimeni altul decât Jean Gavril, celebrul cântăreț care cântă piesa „Oh, Ramona!” Elena i-a și compus câteva versuri iubitului său, în care își arată fericirea pe care i-o oferă și aprecierea pentru el. Ce spune faimoasa cântăreață despre relația fiicei sale cu artistul?

Elena, fiica Loredanei Groza, trăiește o poveste de dragoste cu un artist!

Elena, fiica Loredanei Groza, se iubește cu artistul cunoscut Jean Gavril. Aceasta are 21 de ani și trăiește din plin fiecare minut. Pentru a-i demonstra iubirea, i-a scris o poezie acestuia. „Unde e iubirea ce mi-ai promis, s-a pierdut undeva pe la tine între tocuri?/M-am săturat, dar cât să te cerţi/Gustă-ţi cuvintele înainte să arunci cu săgeţi/Cât de naiv, să te iubesc/

Elena și mama ei, Loredana Groza
Elena și mama ei, Loredana Groza

Cu un clipit din gene îmi schimbi întregul univers/Fericirea, fericirea mea n-a fost nicicând mai tristă, iubire/Nici adevărul, adevărul tău n-a fost nicicând prea sincer/Aşa că spune-mi te rog! Unde-i iubirea ce mi-ai promis/S-a pierdut undeva pe la tine între tocuri?/Şi fericirea de care mi-ai zis/Mi-ai spart sufletul în o mie de cioburi”,  sunt versurile Elenei pentru iubitul ei.

Loredana Groza, despre relația fiicei sale cu Jean Gavril?

Loredana Groza a declarat pentru Viva despre relația pe care o are Elena cu celebrul cântăreț. Se pare că este fericită, tocmai pentr că spune că are o relație extraodinară cu fiica sa, astfel că îi povestește orice. “Ca mamă sunt exact aceeași persoană cum mă vedeți pe scenă, nu cred că am alte personalități. În sensul că sunt o mamă cool, nonconformistă și îmi place să cred că nu sunt doar mamă, sunt și soră, și prietenă, în același timp, cu Elena”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×