Fata cea mare a lui Gigi, gesturi ciudate cu o prietenă! Vezi FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
02/05/2014, 12:23
Fata cea mare a lui Gigi, gesturi ciudate cu o prietenă! Vezi FOTO

In urma cu cateva saptamani, paparazzi WOWbiz.ro au reusit sa surprinda cateva imagini spectaculoase cu Teodora Becali si un baiat care parea sa fie iubitul acesteia.

Dupa acel material, la ordinul patronului Stelei, fetele acestuia au fost supravegheate atent de oamenii de incredere ai lui Gigi, atat ca masura de protectie impotriva paparazzilor, dar si a posibililor mici curtezani, ce pot aparea intempestiv in viata fetelor lui.

De atunci, imaginile cu fiicele lui Gigi au inceput sa fie tot mai greu de obtinut. Zilele trecute insa, paparazzi WOWbiz.ro au reusit sa filmeze cateva cadre spectaculoase cu Teodora, fiica cea mare a machedonului. Aceasta a ales sa se relaxeze in parc, in compania unei amice, care pare singura in stare sa-i alunge fetei tristetea pricinuita de situatia tatalui sau.

Cele doua se inteleg de minune, iar prietena Teodorei si-a permis la un moment dat sa-si aseze usor capul pe umarul acesteia. Fetele au stat de vorba timp de o jumatate de ora, si-au facut poze si s-au amuzat pe seama „selfie”-urilor realizate. La un moment dat, parca de nicaieri, a aparut si Fane Dediu, garda de corp a Teodorei, care i-a inmanat acesteia cheile de la masina.

Adolescenta, impreuna cu amica ei, au parasit la scurt timp parcul, tinandu-se non stop de mana, un gest care trada o relatie foarte apropiata intre cele doua.

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×