Fiica ADOPTIVA a unui actor celebru de la noi declaraţie ULUITOARE! „Nu mai pot sta într-un mariaj impus de tatal meu”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/12/2015, 14:31
Fiica ADOPTIVA a unui actor celebru de la noi declaraţie ULUITOARE! „Nu mai pot sta într-un mariaj impus de tatal meu” GALERIE FOTO

Anca, fiica adoptiva a actorului Constantin Codrescu traieste o adevarata drama, iar povestea ei este cutremuratoare. Femeia face marturisiri grave la adresa tatalui sau adoptiv, pe care il acuza ca a obligat-o sa se casatoreasca la varsta de 18 ani.

De doi ani de zile, renumitul actor nu vrea sa mai stie de fiica lui adoptiva, acuzand-o pe aceasta ca a fugit de acasa cu un alt barbat. Povestea femeii este cu totul alta, iar aceasta a marturisit in exclusivitate pentru Cancan.ro ca vrea sa divorteze de cel cu care a fost obligata sa se casatoreasca, in urma cu multi ani.

„Sunt casatorita de multi ani. Mi-am cunoscut sotul prin intermediul parintilor. Ei mi l-au bagat pe gat. Aveam 17 ani cand l-am cunoscut. Mi l-a prezentat pur si simplu o cunostinta si si a trebuit sa raman cu el. Nu stiam nimic la varsta aia, dar cu timpul m-am indragostit de el. Atatia ani, te apropii de omul de langa tine.

In prezent, nu mai vreau sa traiesc in acest mariaj in care nu mai sunt fericita. Am o fetita in varsta de 18 ani si un baietel. Nici el nu mai vrea sa stau in casa. Mai dorm uneori pe la prieteni. Parintii mei adoptivi nu ma sustin si ma tin in aceasta casnicie nefericita. Tatal meu mi-a zis sa nu ma gandesc la avere, ca nu vad nimic.

Nu am unde sa ma duc cu doi copii si un salariu de 800 de lei. Sunt nevoita sa stau asa. Acum financiar sunt bine, insa daca plec de la sotul meu nu ma voi descurca. Sotul meu este pe alta lume. Parca nu mai este el. Uneori plange, uneori rade. E de neinteles. Cand nu sunt acasa imi streseaza fetita. O intreaba unde sunt si cu cine sunt”, a declarat Anca Codrescu in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

BATUTA de sotia actorului

Anca marturiseste ca a avut o copilarie traumatizanta si isi acuza tatal adoptiv de lucruri grave. „Nu mai pot sta intr-un mariaj impus de el si sotia acestuia, langa un sot care traieste intr-o lume paralela iar cu mine si copiii este violent verbal. Poate ca abuzul sexual al tatalui asupra mea cand avem 12 ani l-a facut sa nu stie cum sa scape de mine si acum nici nu vrea sa auda de mine, din contra m-a jignit. Un parinte nu face asa ceva. Viata si necazurile mele „bat” orice film si spectacol al dansului. Plus pana sa ma marit am fost subjugata in familia lui de sotia acestuia si batuta daca deschideam gura sa zic ceva”, a mai adaugat Anca Codrescu.

Amenintata ca nu isi primeste partea de avere

Deranjata de faptul ca si-a strigat durerea si nemultumirea, Anca Codrescu a fost imediat sunata de sotia actorului Constantin Codrescu, si amenintata.

Femeia a pus la dispozitia CANCAN.ro, convorbirea dintre ea si sotia actorului. „Domnisoara, ne-ai facut un serviciu foarte mare cu magariile pe care le-ai facut, asa ca, sa iti iei adio de la ce iti apartine, pentru ca tata te decade din drepturi si tu nu mai ai nicio legatura cu noi”, ii spune femeia la telefon.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×