„Fifty Shades Freed”, ultimul film din franciză cu Jamie Dornan! Soţia actorului este foarte geloasă

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
08/02/2018, 17:12
„Fifty Shades Freed”, ultimul film din franciză cu Jamie Dornan! Soţia actorului este foarte geloasă

Ultima parte a francizei „Fifty Shades of Grey” vine cu o veste tristă pentru fanele actorului principal! „Fifty Shades Freed” a avut premiera cu mare tam tam la Paris, însă protagonistul seriei le-a dat o veste tristă fanilor.

Pentru irlandezul de 35 de ani va fi ultima apariţie în această franciză. Jamie Dornan a decis să renunţe la rol, pentru că soţia lui nu mai suportă să ştie că apare în tot felul de scene indecente.

Fifty Shades Freed, ultimul film din franciză cu Jamie Dornan

În plus, femeia a refuzat să vadă vreo parte a seriei. Primele două părţi ale filmului au avut încasări de 2 miliarde de dolari, un nivel care nu a mai fost atins niciodată de un film erotic.

Fanii din România vor putea vedea ultimul film al seriei, „Fifty Shades Freed”, peste două zile, când va avea lansarea oficială şi la noi în ţară.

Ştirea MOMENTULUI

Fiica Gabrielei Cristea a făcut febră, iar vedeta nu a dormit toată noaptea! Ce a povestit

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.