VIDEO A apărut trailer-ul oficial pentru ”Fifty Shades Freed”. Atmosfera se încinge mai ceva ca până acum

Filon Stan   
în Hotnews
07/11/2017, 17:28
VIDEO A apărut trailer-ul oficial pentru ”Fifty Shades Freed”. Atmosfera se încinge mai ceva ca până acum

După mai multe variante neoficiale de teaser-e, a apărut, în sfârşit, trailer-ul oficial pentru ”Fifty Shades Freed” şi e mai intens decât tot ce ai văzut înainte! Filmul urmează să apară în 2018, de Valentine’s Day, iar primele imagini oficiale te vor ţine cu sufletul la gură până atunci.

Dacă eşti fan al seriei Fifty Shades, cu siguranţă aştepţi cu sufletul la gură partea a treia şi ultima a poveştii. Nu mai este un secret pentru nimeni că Anastasia şi Christian Grey se căsătoresc în ”Fifty Shades Freed”. Dar asta nu e tot: partea a treia e plină de acţiune şi de suspans, iar în trailer-ul de două minute se vede că cei doi protagonişti vor avea ceva peripeţii până la final. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Fifty Shades Freed! Anastasia este răpită de un obsedat

Una caldă, una rece, pentru că după nuntă, urmează şi alte întâmplări mai puţin fericite. Apare o nouă pretendentă la inima lui Mr. Grey, iar Anastasia este pe cale de a fi răpită de un obsedat.

Trailer-ul publicat pe YouTube a adunat peste 9 milioane de vizualizări în 12 ore şi mai bine de 22 de milioane de play-uri pe Facebook. Tu mai ai răbdare până în februarie?

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×