Trebuie să tragă urgent de fiare! Marius Lacatuş, de nerecunoscut!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/07/2015, 20:51
Trebuie să tragă urgent de fiare! Marius Lacatuş, de nerecunoscut! GALERIE FOTO

Omul care a semnat o parte importanta din istoria celui mai galonat club de fotbal din Romania este de nerecunoscut. Marius Lacatus, “Fiara” din Ghencea, s-a ingrasat foarte mult.Ajuns la 51 de ani, Marius Lacatus este total schimbat fata de perioada in care ridica in picioare tribunele din Ghencea. Varful ascutit care impresioana cu rautatea sa, dar si printr-un oportunism rar intalnit in fata portii adeverse, s-a ales cu o burta de toata frumusetea.

REPARTIZARE LICEE 2015 EDU.RO! Vezi rezultatele pe judeţe 

In tinerete a invins sute de portari, in prezent a pierdut lupta cu kilogramele

ULTIMA ORĂ! Accident CUMPLIT de maşină! DOLIU în politică

CANCAN.ro l-a intalnit pe cel poreclit “Fiara” la plaja, la Mamaia, acolo unde a ales sa se relaxeze impreuna cu Mariana, sotia sa.

Greu de recunoscut chiar si de cei mai fanatici suporteri ai campionei din sezonul trecut, “Laca” s-a rotunjit si pare ca a pierdut lupta cu kilogramele. Daca nevasta lui a preferat sa stea sub umbrela, fostul numar 7 din Ghencea a incercat de mai multe ori apa marii.

ŞOC IN TENISUL MONDIAL!!! DEZVALUIRE INCENDIARA!!! „SUNT LESBIENE!!!”

“Un spiridus, Marius Lacatus”

Imediat dupa ce a venit la Steaua, in 1983, fiind transferat de la FC Brasov, fanii “militarilor” i-au facut un cantec lui Lacatus, cel care era comparat cu un spiridus.

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

“Fiara” a scris o pagina importanta din istoria celui mai galonat club din Romania, asta dupa ce a castigat, din postura de jucator, zece titluri, sapte cupe, Cupa Campionilor Europeni si Supercupa Europei, perioada in care a inscris sute goluri in tricoul ros-albastru.

BREAKING NEWS!!! ANUNT BOMBA AL ELENEI UDREA!!! E INSARCINATA!?! CINE E TATAL!

Dupa ce a pus ghetele in cui, Marius Lacatus a devenit antrenor, insa nu a mai avut acelasi succes ca cel pe care l-a cunoscut din postura de fotbalist. A antrenat Steaua, Vaslui, Ceahlaul, Otelul sau FC Brasov, a fost selectioner al nationalei statului Panama, insa in ultimul timp nu si-a mai gasit angajament.

GALERIE FOTO. Aseară a avut loc NUNTA ANULUI în showbiz! Totul s-a făcut în MARE SECRET! AVEM POZELE!!!

Este foarte mandru de fiica sa

ULTIMĂ ORĂ! Ce a decis conducerea Spitalului Floreasca în cazul asistentei care s-a fotografiat în pat cu Gabriel Cotabiţă

Lacatus este cat se poate de mandru de fiica lui, Alexandra Dominique. Ce-i drept, are si de ce. Tanara a fost o eleva extrem de sarguincioasa, si, de doi ani, este studenta la Facultatea de Arte Dramatice din capitala Spaniei, Madrid.

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! S-a pus pe jos şi a început să plîngă! IMAGINI TULBURĂTOARE!

 

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×