Fetiţa lui Cristi Borcea, năşită tot de Gigi Becali

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/07/2015, 21:50
Fetiţa lui Cristi Borcea, năşită tot de Gigi Becali GALERIE FOTO

Cristi Borcea este în culmea fericirii. Soţia lui, Alina, l-a făcut din nou tătic. Are o fetiţă care-i seamănă leit şi va fi botezată de Gigi Becali. Click! a aflat că bebeluşul va purta numele mamei fostului finanţator de la Dinamo: Elena.

Iubirea dintre Cristi Borcea (45 de ani) şi Alina Borcea (31 de ani) a rămas la fel de înflăcărată chiar dacă au fost despărţiţi de judecători care l-au trimis pe omul de afaceri după gratii. Cum a primit permisiunea să iasă câteva zile din puşcărie, cei doi s-au iubit cu foc, astfel că soţia omului de afaceri a şi rămas însărcinată. În urmă cu şase zile, aceasta a devenit mamă pentru a doua oară. Pentru că este rezident şi plăteşte asigurare medicală în Statele Unite ale Americii, a ales să nască la un spital din Miami. “O va chema Gloria-Elena, după mama lui Cristi.

5-act-1

 

Fetiţa a avut la naştere 3,300 kg, seamănă leit cu tatăl ei şi va fi botezată de Gigi Becali şi de Luminiţa, soţia acestuia. Evenimentul va avea loc în septembrie. Cristi va primi atunci o permisie de câteva zile ca să poată participa la botez”, au dezvăluit, pentru Click!, surse din anturajul celor doi.

Vor sta în SUA până la toamnă

Până la toamnă, Alina va rămâne în apartamentul de lux, pe care soţul său îl are în Miami. Nu este singură, ci are alături de ea o armată de ajutoare. “A plecat din ţară împreună cu mama ei, cu bona filipineză, cu Melissa, fata de 12 ani a lui Cristi din căsnicia cu Mihaela, dar şi cu fiul său Alexandru, de 3 ani. Şi-ar fi dorit ca soţul să-i fie alături şi chiar a plâns când s-a văzut singură cu fetiţa în braţe”, ne-au mai povestit apropiaţii cuplului.

Gloria-Elena va primi cetăţenia americană, la fel ca şi fratele ei, Alexandru. Acesta este de altfel şi motivul pentru care Alina a decis pe ultima sută de metri să nască departe de casă, la 10.000 de km distanţă.

Fetiţa este ce-al de-al şaselea copil al lui Cristi Borcea. El mai are trei copii din prima căsătorie, cu Mihaela Borcea, pe Patrick şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo, un băiat nelegitim făcut cu o avocată şi pe George Alexandru, rezultat din mariajul cu Alina Borcea.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×