Fetița flămândă din Vaslui a primit ajutor

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/10/2018, 12:45
Fetița flămândă din Vaslui a primit ajutor GALERIE FOTO
Roxana, fetița flămândă din Vaslui, a primit ajutor

În urma publicării cazului, Roxana, fetița flămândă din Vaslui, a avut parte de ajutor. Acesteia i s-a îndeplinit dorința simplă pe care o avea, anume să mănânce piure cu carne. Mai mulți voluntari au adus alimente familiei, dar s-au și oferit să repare casa în care stăteau cei cinci frați.

Bogdan Tănasă, fondator al proiectului „Casa Share”, a venit să ajute familia Roxanei. Cei impresionați de situația în care se află au conturi la care pot dona pentru a-i ușura zilele micuței, dar și fraților săi.

Roxana, fetița din Vaslui care merge flămândă la școală

Micuța Roxana a înduioșat inimile multora, așa că imediat a reușit să aibă parte de ceva ajutor. Aceasta a primit ceea ce-și dorea de multă vreme: piure cu carne, mâncare la care visase zi de zi la ore când merge fără pachețel, uitându-se la ceilalți copii care aveau ce mânca. Mai mulți voluntari au venit cu alimente și cu câteva lucruri care să-i ajute la reparațiile casei celor 5 copii. ”Roxana vrea să devină doctoriță. Dar NU a mai mâncat un piure cu carne sau un biscuite de mult timp!! Eu am fost la familie și situația este gravă, plouă prin acoperiș, iar casa pică peste ei, au cinci copii: Mihaela are 14 ani, Gabriel 16 ani, Roxana 9 ani, Marian 8 ani, Isabela 2 ani.

Familia Roxanei alături de Bogda, cel care a ajutat-o
Familia Roxanei alături de Bogda, cel care a ajutat-o

Tatăl este căzut la pat și este sub tratament medical, mama are grijă de copii și toți copiii merg la școală cu excepția băiatului cel mare, care muncește cu ziua prin sat să-și poată ajuta familia. O să le renovăm noi casa”, a spus fondatorul proiectului „Casa Share”.

Roxana, fetița din Vaslui care a primit o nouă șansă
Roxana, fetița din Vaslui care a primit o nouă șansă

„Mi-ar plăcea să mănânc piure cu carne”

Micuța Roxana, a cărui caz s-a făcut public recent, a uimit pe toată lume cu dorințele atât de simple pe care le are.  Aceasta își dorea să fie și ea în rând cu copiii de la școala, și să nu se mai chinuie atât de tare cu traiul de zi cu zi. ”Ceilalți copii au pachete. Eu, nu. Mi-ar plăcea să mănânc biscuiți, un piure, o carne, o salată”, a spus fetița de doar 9 ani.  Se pare că Dumnezeu a ascultat-o, iar prin oameni a reușit să-i aducă bucuriile mult visate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×