Fetiţa fără mâini îşi îndeplineşte visul! Îşi ia apartament cu banii câştigaţi la Românii au talent! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
25/10/2017, 14:43
Fetiţa fără mâini îşi îndeplineşte visul! Îşi ia apartament cu banii câştigaţi la Românii au talent! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

A emoţionat o ţară întreagă cu vocea ei, iar acum îşi realizează visul! Fetiţa fără mâini care a câştigat concursul „Românii au talent” şi-a primit banii de la ProTv, iar acum se mută în Bucureşti! Îi va aminti pe uşa sa pe toţi cei care au ajutat-o! Lorelai Moşneguţu a dat avansul pentru un apartament, iar acum poate studia unde a vrut toată viaţa. La liceul Pedagogic din Capitală! Încă din seara de 2 iunie, când a câştigat concursul „Românii au talent” şi premiul de 120.000 de euro, Lorelai a mărturisit, emoţionată, că ar vrea să-şi ia un apartament cu două camere în Bucureşti. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Elevă în clasa a VIII-a în Târgovişte, micuţa visa să urmeze liceul pedagogic în Capitală şi să se mute în Bucureşti împreună cu sora şi cu mama ei adoptivă. „Aş vrea un apartament pe lângă Gara de Nord, la etajul unu, că poate se mai strică liftul”, spunea atunci Lorelai. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Fetiţa fără mâini va avea şi grădină

Banii de la PRO TV i-au intrat recent în cont, astfel că, împreună cu mama ei, au început căutările pentru o nouă locuinţă, în Bucureşti. Săptămâna aceasta au găsit ceva pe gustul lor şi au semnat deja actele pentru avans. Este în Popeşti-Leordeni, la doar 100 de metri de staţia de metrou Dimitrie Leonida, într-o zonă liniştită, cu multe magazine şi vile. Apartamentul este situat la parter, are 50 de metri pătraţi, două camere decomandate şi o grădină de 100 de metri pătraţi. Blocul este nou, în curs de amenajare, urmând să fie gata în câteva luni.

„Gata, îl luăm. Mergem să semnăm pentru avans. Sper să facem brăduţul aici de Crăciun”, spune mama Vio, asistentul maternal care a înfiat-o pe Lorelai. Micuţa trecea dintr-o cameră în alta aproape ţopăind de fericire. „Camera mea va fi lila. Pe uşa de la intrare vreau să gravez numele tuturor celor care m-au ajutat să ajung aici, de la echipa „Românii au talent”, juriu, producători, până la Mirabela Dauer, Luminiţa Anghel, Maria Ciobanu şi alţi prieteni de suflet. Mobila va fi una personalizată, pentru nevoile mele, eu având 1,20 metri înălţime. La curte nici nu visam până acum, dar aşa ne vom putea lua şi căţel, vom pune un balansoar, flori şi pitici de grădină”, mărturiseşte Lorelai.

Apartamentul costă 57.000 €, iar alte câteva mii de euro vor merge pe taxe notariale şi mobilă. Mama Vio ţine să precizeze însă că va dona o parte din bani, aşa cum a promis, către o fundaţie care se ocupă de copiii cu dizabilităţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×