Caz şocant! O fetiţă de doar 5 ani a intrat deja la menopauză! Cum e posibil aşa ceva! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
12/10/2017, 11:54
Caz şocant! O fetiţă de doar 5 ani a intrat deja la menopauză! Cum e posibil aşa ceva! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Un caz medical nemaiîntâlnit şochează lumea medicală din întreaga lume! O fetiţă din australia, în vârstă de numai cinci ani, a intrat deja la menopauză, după ce a avut prima menstruaţie la doar patru ani. Tratamentul costă enorm, iar familia copilei este disperată. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Emily Dover a început să se dezvolte încă din primii doi ani de viaţă, iar medicii i-au pus un diagnostic cumplit: pubertate precoce şi boala Addison. Practic, organismul micuţei nu produce suficienţi steroizi, ceea ce i-a declanşat toate problemele. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

La analize, medicii au descoperit şi că fetiţa are în organism cantităţi de hormoni specifice femeilor însărcinate. La vârsta de patru luni, Emily era dezvoltată deja precum un bebeluş de un an, cu toate că s-a născut perfect sănătoasă: „A continuat să crească. La patru luni o îmbrăcam în hăinuţe pentru bebeluşi de 12-18 luni”, spune mama ei.

După un timp, fetiţa a început să aibă insomnii şi dureri groaznice. Pentru a contracara puternicele schimbări hormonale care au loc în organismul fetiţei, medicii i-au recomandat un tratament cu hormoni, ceea ce înseamnă că Emily va trebui să facă injecţii o dată la trei luni.

Mama ei a deschis un cont şi o pagină de donaţii, pentru a strânge banii necesari acoperirii „costurilor astronomice” pe care le presupune tratamentul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×