FERMA VEDETELOR. Locaţia unde se filmează, DEZVĂLUITĂ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/03/2015, 12:22
FERMA VEDETELOR. Locaţia unde se filmează, DEZVĂLUITĂ GALERIE FOTO
FERMA VEDETELOR. FOTO / Locaţia unde se filmează, DEZVĂLUITĂ

Vă întrebaţi pe ce plaiuri mirifice se află ferma vedetelor, din cadrul emisiunii care promite să rupă audienţa la Pro TV? Locul în care se filmează e un mare secret, în sălbăticie, departe de ochii curioşilor, însă noi l-am găsit! Şi nu e la munte, e la o aruncătură de băţ de Bucureşti, în pădurea Cocani.

La poalele munţilor, într-un cadru de basm, pe drumuri şerpuite, peste văi şi râuri… Acolo spun cei de la Pro Tv că au ridicat ferma vedetelor. În realitate, „stâna” nu este decât un vechi canton părăsit, într-o pădure aflată la nici 20 de kilometri de Bucureşti. În satul Cocani, judeţul Dâmboviţa, toată lumea vorbea zilele trecute despre „unii de la oraş care au venit să filmeze în pădure”. Nimeni nu ştia exact despre ce este vorba, dar toţi au înţeles că e ceva important. Nu de alta, dar dintr-o dată, fără nici o explicaţie, sătenilor li s-a interzis accesul în pădure.

„Nici la urzici nu ne-au mai lăsat. Mai culegeam şi noi să facem o mâncărică. Cică ne împuşcă dacă ne mai prind pe acolo, că e pădure privată. Nu am mai intrat, că ne era frică. Apoi au venit să ne angajeze să păzim, cică, fostul canton al pădurarului. Cum să stau singur în pădure? Dacă îmi dă cineva în cap? Ducă-se, domnule, de aici cu filmările lor!”, ne-a explicat un localnic din satul Cocani.

Reporterii Click! au vrut să afle unde este ferma vedetelor şi au luat-o la pas, prin pădurea privată. Asta pentru că pe roţi nu poţi răzbi fără o maşină 4×4. Pănă şi microbuzele şi carele Pro TV sunt nevoite să tragă pe dreapta la intrarea în pădure. De acolo, oamenii sunt preluaţi cu jeepul şi duşi la ferma din inima pădurii. Locul este împânzit de camere video, iar agenţii de pază mişună de zor în jurul obiectivului.

Cu greu te poţi apropia la mai puţin de câţiva kilometri de ferma unde cele 12 vedete vor trudi de zor preţ de trei luni. Nu sunt şosele, e drept, şi nici curent sau gaze. Semnal la telefoane este însă din plin şi, pe alocuri, mai prinzi şi Internet wireless. E de la vilele bogătanilor care îşi caută liniştea, de câţiva ani, la marginea pădurii din Cocani. Cei mai amărâţi speră să o ducă şi ei mai bine de pe urma „ăstora cu filmarea”.

„Am auzit că cică ar vrea să asfalteze pe aici. Chiar şi drumul din pădure. Ar fi o chestie. Ei renovează acolo casa pădurarului, dar nu au de niciunele. Am înţeles că vor să vină să închirieze animale de la noi să facă figuraţie. Le dau câteva oi, de ce să nu le dau dacă mă plătesc?”, spune nea Ion, un alt localnic din Cocani – Dâmboviţa.

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×