FERMA VEDETELOR. SCANDAL uriaş între concurenţi! Şi-au aruncat vorbe grele!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
28/04/2015, 14:29
FERMA VEDETELOR. SCANDAL uriaş între concurenţi! Şi-au aruncat vorbe grele! GALERIE FOTO

Nu este prima dată când Vica Blochina şi Augustin Viziru se ceartă la „Ferma Vedetelor”. Actorul şi fosta iubită a lui Victor Piţurcă s-au tachinat şi au stat supăraţi, însă după duelul de sâmbătă luncrurile au degenerat.

Scandalul uriaş a pornit de la un motiv aparent banal, însă cei doi au făcut din asta prilej de a-şi mai arunca reciproc jigniri.

Duminică trecută a fost una plină de tensiuni. Între Augustin Viziru şi Vică Blochina au apărut discuţii care au atrs atenţia concurenţilor de la „Ferma Vedetelor”. Spre surprinderea tuturor, ceartă a început de la cartofi prăjiţi.

Din dorinţa de a mânca şi altceva în afară de mămăligă, Augustin le-a propus lui Ionuţ şi Doiniţei să „atenteze” la cartofii rămaşi şi să îi pregătească altfel decât de obicei.

Când s-au trezit şi ceilalţi concurenţi în casa din Cocani deja începuse scandalul. Vedetele nu au înţeles ce se întâmplă şi au început să îi adreseze întrebări de lămurire lui Augustin. De aici şi până la reproşuri şi ţipete nu a mai fost decât un pas. A izbucnit o ceartă aprigă între actor şi Vica Blochina, care a reuşit să îi atingă punctele sensibile şi să-l enereveze.

Vizibil furios, Viziru a avertizat-o pe blondă să nu-l mai jignească după care a numit-o „balerina de oraş”. Apelativul nu i-a picat deloc bine Vicăi, care se pare că nu va trece aşa uşor peste cearta cu Augustin.

sursa: click.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×