Misterele mănăstirii la care a fost criminalul de la Braşov, înainte de triplul asasinat! Ce se întâmplă acolo! FOTO

Raluca Ogaru   
în Reality show
28/03/2018, 12:23
Misterele mănăstirii la care a fost criminalul de la Braşov, înainte de triplul asasinat! Ce se întâmplă acolo! FOTO GALERIE FOTO

Anchetatorii au aflat în timpul cercetărilor, iniţiate imediat după ce bărbatul s-a predat poliţiştilor, că Florin Mircea Buliga a fost înainte de a comite teribila faptă la Măsăstirea Şinca Veche, din judeţul Braşov. După ce s-a întors, acesta a vrut să se sinucidă, însă pentru că a eşuat, a aşteptat ca familia să adoarmă şi i-a ucis pe ceilalţi trei membri: un băiat de 13 ani, o fată de 18 şi soţia de 43.

Unii oameni susţin că la Mănăstirea la care a mers omul de afaceri se întâmplă lucruri speciale, unii spun ciudate. ”Voi credeti in miracole? In bioenergie? In ”nodulii energetici” de care tara noastra este plina? Locuri in care prin meditatie, fluxul cosmic se contopeste cu cel uman si implicit “aura”, adica acel camp (invelis) electromagnetic ce ne inconjoara corpul, se intareste? Si ne fereste de rele? Si ne creste imunitatea? Si nu se mai leaga de noi nici o boala?”, aşa descrie cineva care a fost acolo mănăstirea.

Nu e greu sa ajungeti la “Templul ursitelor de la Sinca veche”. Manastirea rupestra este un vechi lacas de cult ce il gasiti in localitatea Sinca veche, la capatul satului, la 45 de km de Brasov si 22 km de orasul Fagaras.

La Şinca Veche se vine pentru legendele şi misterul lăcaşului de cult săpat în piatră. Acestui lăcaş i s-a dus vestea de „Templul Ursitelor”, „Mănăstirea Săpata în Piatră” sau „Templul de la Şinca Veche”, loc de reculegere, de împlinire a dorinţelor bune, dar şi de oaresce fenomene paranormale – după părerea unora.

VEDETI IMAGINILE DE MA MANASTIREA, IN GALERIA DE MAI SUS!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×