Femeie ucisă de trei câini Pitbull. Tragedia s-a petrecut în doar câteva minute

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
22/12/2019, 17:08
Femeie ucisă de trei câini Pitbull. Tragedia s-a petrecut în doar câteva minute
Trei câini Pitbull au ucis o femeie în doar câteva minute. Sursa foto: Captură Youtube

O femeie și-a pierdut viața după ce a fost atacată de trei câini din rasa Pitbull în orașul Houston, Texas, Statele Unite ale Americii. Tragedia a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, informează autoritățile de peste ocean. O altă persoană a fost atacată la rândul său, însă a reușit să scape cu viață, având doar câteva răni superficiale.

O femeie a fost ucisă de trei câini Pitbull în SUA

Echipajele medicale ajunse la fața locului au încercat din răsputeri să-i salveze viața femeii sfâșiate de cei trei câini, însă eforturile lor s-au dovedit a fi în zadar. În ceea ce o privește pe femeia atacată ulterior, aceasta prezintă mai multe mușcături pe suprafața corpului, însă viața nu îi este pusă în pericol.

Potrivit informațiilor transmise de polițiștii americani, nefericitul eveniment a fost semnalat de soțul persoanei rănite. Disperat să-și salveze partenera de viață, bărbatul a alertat imediat autoritățile prin apel la numărul de urgență.

La doar câteva minute după sosirea oamenilor legii, proprietarul câinilor a sunat la poliţie şi a declarat că o a doua femeie a fost atacată şi se află într-un şanţ în faţa casei sale. Ofiţerii s-au îndreptat spre adresa indicată de acesta şi au găsit trupul femeii ucise, informează postul de televiziune afiliat CBS.

Oamenii de știință confirmă: câinii pot simți persoanele rele

Chiar dacă uneori se întâmplă și astfel de incidente, câinele sunt animale extrem de devotate și își copleșesc stăpânii cu toată afecțiunea de care sunt capabili. În plus, simpaticii patrupezi pot simți când o persoană are intenții rele, susțin oamenii de știință de la Universitatea Kyoto din Japonia, după cel mai recent studiu care a avut în vedere multe dintre rasele canine.

Astfel, asemenea unui detectiv, cel mai bun prieten al nostru ne spune dacă putem avea încredere în cineva sau nu. În timpul experimentului, stăpânii le arătau câinilor un recipient cu mâncare, iar aceștia alergau fără ezitare pentru a primi o binemeritată gustare.

Apoi, aceștia le arătau un recipient gol, iar la a treia încercare, câinii deja nu mai urmau instrucțiunile stăpânilor. Astfel, cercetătorii au ajuns la concluzia că patrupedele simt persoanele care încearcă să le mintă și nu au încredere în ele.

Mai exact, s-a demonstrat că favoriții noștri cu patru picioare disting oamenii răi de cei buni. Totodată, câinii au capacitatea de a mirosi cancerul sau alte boli grave încă din stadiul incipient.

Se spune că această „superputere” vine chiar de la strămoşul lup, care atunci când merge la vânătoare miroase urmele de urină lăsate de vânat. Lupul urmăreşte astfel doar animalul pe care îl simte bolnav, întrucât acela va fi o pradă mult mai ușoară.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×