Imagini şocante surprinse în Baia Sprie! Femeie spulberată de maşină pe o trecere de pietoni!

Filon Stan   
în Video
14/11/2017, 16:00
Imagini şocante surprinse în Baia Sprie! Femeie spulberată de maşină pe o trecere de pietoni!

Imagini şocante surprinse de camerele de supraveghere în localitatea maramureşană Baia Sprie! O femeie şi-a găsit sfârşitul în timp ce traversa regulamentar.

Accidentul deosebit de grav a avut loc la ora 20.45 pe DN18, în localitatea Baia Sprie. O femeie în vârstă de 58 de ani, care traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni semnalizată prin indicatoare şi marcaj rutier, a fost lovită de un autoturism care circula spre municipiul Baia Mare, scrie dejeanul.ro.

Femeia spulberată de maşină pe trecerea de pietoni a murit la spital

Din imagini se vede cum femeia care ţinea o umbrelă în mână, deorece ploua, se angajază în traversarea drumului. Trece de jumătatea străzii, fără a se uita şi în partea dreaptă, când o maşină vine cu viteză şi o loveşte în plin. Trupul femeii a fost aruncat la zeci de metri depărtare de trecerea de pietoni. 

Femeia a fost transportată de un echipaj SMURD la spital, dar a decedat. Conducătorul auto, un bărbat de 57 de ani din Baia Mare nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×