Imagini şocante surprinse în Baia Sprie! Femeie spulberată de maşină pe o trecere de pietoni!

Filon Stan   
în Video
14/11/2017, 16:00
Imagini şocante surprinse în Baia Sprie! Femeie spulberată de maşină pe o trecere de pietoni!

Imagini şocante surprinse de camerele de supraveghere în localitatea maramureşană Baia Sprie! O femeie şi-a găsit sfârşitul în timp ce traversa regulamentar.

Accidentul deosebit de grav a avut loc la ora 20.45 pe DN18, în localitatea Baia Sprie. O femeie în vârstă de 58 de ani, care traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni semnalizată prin indicatoare şi marcaj rutier, a fost lovită de un autoturism care circula spre municipiul Baia Mare, scrie dejeanul.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Femeia spulberată de maşină pe trecerea de pietoni a murit la spital

Din imagini se vede cum femeia care ţinea o umbrelă în mână, deorece ploua, se angajază în traversarea drumului. Trece de jumătatea străzii, fără a se uita şi în partea dreaptă, când o maşină vine cu viteză şi o loveşte în plin. Trupul femeii a fost aruncat la zeci de metri depărtare de trecerea de pietoni. 

Femeia a fost transportată de un echipaj SMURD la spital, dar a decedat. Conducătorul auto, un bărbat de 57 de ani din Baia Mare nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Închide ×