Caz terifiant la Iaşi! O femeie a fost mâncată de vie de iubitul întâlnit pe Facebook! Canibalul este liber!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Stiri de ultima ora
09/11/2017, 11:33
Caz terifiant la Iaşi! O femeie a fost mâncată de vie de iubitul întâlnit pe Facebook! Canibalul este liber!

O asistentă din Iaşi a trăit un adevărat coşmar! Pielea i-a fost sfâşiată cu dinţii, iar părţi din corp i-au fost mâncate pur şi simplu de un bărbat cunoscut pe Facebook. Ceea ce trebuia să fie o primă întâlnire romantică s-a transformat rapid într-un iad. 

Femeia de 41 de ani, asistentă medicală, l-a cunoscut pe bărbat pe Internet. După mai multe discuţii, acesta a invitat-o la el acasă la o cină romantică. Femeia a acceptat invitaţia şi nu s-a gândit nici o secundă că întâlnirea ar fi putut-o costa viaţa.

Femeie mâncată la prima întâlnire. A rămas fără nas şi bucăţi din urechi

Imediat ce a ajuns în locuinţa bărbatului, acesta i-a dat de băut încercând să o ameţească, iar apoi a lovit-o pur şi simplu din senin. După aceea, a legat-o şi a început să îi sfâşie corpul cu dinţii. Femeia a trecut printr-un adevărat coşmar timp de 4 ore. Bărbatul i-a sfâşiat nasul, urechile, vârfurile degetelor, dar şi spatele.

Ţipetele femeii au alertat vecinii care au anunţat poliţia. Bărbatul de 45 de ani a fost reţinut, iar femeia a ajuns la spital cu răni grave pe tot corpul. Anchetatorii cred că bărbatul era drogat în momentul atacului, dar l-au lăsat, totuşi, în libertate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×