Femeie găsită moartă lângă concubinul beat! Anchetatorii nici măcar nu au putut vorbi cu bărbatul

în Stiri de ultima ora
25/04/2018, 08:43
Femeie găsită moartă lângă concubinul beat! Anchetatorii nici măcar nu au putut vorbi cu bărbatul
O femeie a fost găsită moartă lângă concubin

O femeie din Vrancea a fost găsită moartă în casă, în timp ce concubinul ei dormea lângă ea. Cei doi au băut bine la un bar din comuna în care locuiesc. Când au ajuns acasă, cel mai probabil, cei doi s-au luat la ceartă. Bărbatul, care o bătea des, probabil a lovit-o și de această dată, iar loviturile i-au fost fatale.

Anchetatorii încă nu au luat o decizie în acest caz, deoarece nu au putut discuta cu soțul femeii. Acesta era sub influența băuturilor alcoolice și a fost dus momentan la Spitalul de Psihiatrie. După ce a fost găsită cu răni pe corp, dar mai ales în jurul capului, oamenii legii au dispus o anchetă.

Femeia, găsită moartă lângă concubinul beat

Cea  care a găsit-o pe femeie e cumnata acesteia. Ea a povestit că bărbatul a venit seara, beat fiind, să o roage să se ocupe de înmormântare.

”El este frate cu soțul meu. Azi-noapte, pe la ora 1:00, ne-am trezit cu el, că a venit în casă la noi. Era beat. Eu și cu soțul l-am întrebat: Ce-i cu tine? Mi-a zis: Cumnată, am venit să te iau să o speli pe Mariana, că a murit. Zic: Ce spui tu, măi, că a murit Mariana, de ce să moară? L-am întrebat dacă a bătut-o, că el o cam bătea. Mi-a zis că nu a atins-o cu nici un deget, se jura pe copii. L-am întrebat unde au fost și mi-a spus că au fost la treabă la cineva și le-a dat un bidon de vin și o jumătate de litru de rachiu.”, a povestit cumnata voictimei.

Bărbatul, prea beat să se înțeleagă cu cineva

”Mi-a spus că ea a băut bidonul de vin și că la un moment dat ar fi strigat-o, dar nu mai vorbea cu el. A zgâlțâit-o și a văzut că era rece și i se încleștase gura. Ea are o soră în sat aici, s-a dus la ea și i-a spus că a murit Mariana. Femeia i-a spus că nu se bagă, iar el a venit apoi la mine. Eu i-am explicat destul de clar, dar el dacă era beat nu înțelegea ce spun eu.
I-am spus că eu nu pot să merg să o spăl, pentru că asta este moarte suspectă. Zic: Tu ești și beat acum, n-ai nici lumină acolo! Lasă poate este leșinată, poate i-a venit rău, mâine dimineață la prima oră vedem ce facem! A mai stat ce a mai stat și pe urmă l-a luat soțul meu la zor și l-a trimis acasă. Spunea că nu mai pleacă acasă, că-i este frică să stea acolo cu ea, moartă. S-a luminat, eu cu gândul să mă duc acolo… . La ora 7:00, m-am urcat pe bicicletă și m-am dus acolo. Când m-am dus acolo, m-am uitat pe geam, se vedea numai capul lui, ea nu se vedea. Zic: Măi, moșule, scoală-te, unde este Mariana? El, tot beat, zicea că e la vie. Dacă eu nu am văzut-o pe ea, am intrat în casă. Când mi-am aruncat ochii la marginea patului, i-am zărit picioarele. Zic: Măi, astea nu-s picioarele ei? El a tras plapuma după ea și ea era acolo, lângă el. Ea era cam mărunțică, slăbuță. Era lângă el, în pat, moartă. Am strigat-o, nu am atins-o, nu a răspuns și mi-am dat seama că era moartă”
, a povestit cumnata principalului suspect, potrivit Monitorul de Vrancea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×