GALERIE FOTO. Prietenii au părăsit-o pentru că era prea sexi! Unde a dus-o frumuseţea ei şi cum a scăpat!

Filon Stan   
în Galerie foto
06/11/2017, 20:23
GALERIE FOTO. Prietenii au părăsit-o pentru că era prea sexi! Unde a dus-o frumuseţea ei şi cum a scăpat! GALERIE FOTO

Frumuseţea, bat-o vina! Femeile frumoase mulţumesc naturii pentru trăsăturile pe care le-a primit de la naturpă, însă un caz mai rar vine din Anglia. Pentru Jane Curnow, în vârstă de 40 de ani, frumuseţea a devenit un chin. Ea şi-a pierdut prietenii din cauză că erau geloşi pe ea, iar aceasta a dezvoltat o depresie puternică. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Femeia a povestit că, după finalul celui de-al doilea său mariaj, a început să iasă la diverse întâlniri şi a văzut cât de multă atenţie primeşte din partea bărbaţilor.  Acest lucru le-a făcut pe prietenele ei să se îndepărteze de ea, din cauză că erau geloase. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Femeie frumoasă, dar fără prietene. Femeia a suferit o dramă din cauza frumuseţii sale

„Am pierdut multe prietene şi m-am gândit întotdeauna că este vina mea. Nu am asociat asta cu felul în care arăt până la vârsta de 30 de ani când aşa-zisele prietene m-au călcat în picioare din cauza faptului că bărbaţii erau atraşi de mine”, povesteşte Jane.

La 32 de ani, după ani de suferinţă, femeia a fost diagnosticată cu depresie. Ea a trăit cu această afecţiune timp de peste 10 ani şi începuse să pună semnul egal între fericire şi numărul de bărbaţi care o găseau atractivă. Rezultatul, Jane a trecut printr-o perioadă în care a fost obsedată de felul în care arăta.

„Mi-am dat seama cât de mult contează cum arăţi, dar sentimentele rezultate nu au fost acelea de mândrie sau fericire, ci de presiune incredibilă”, mărturiseşte femeia.

Jane spune că cel mai important lucru este să te iubeşti pe tine însuţi dincolo de felul în care arăţi şi că dorinţa de a-ţi schimba aspectul arată cât de mult urăşti persoana din interior. Jane lucrează ca model fitness şi vrea să le încurajeze pe femei şi să le înveţe cum să se accepte pe ele însele, atât pe interior, cât şi pe exterior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×