Femeia și bărbatul Leu. Ce trăsături au în comun și prin ce se diferențiază

în Horoscop
12/05/2020, 20:53
Femeia și bărbatul Leu. Ce trăsături au în comun și prin ce se diferențiază
Femeia și bărbatul Leu. Ce trăsături au în comun și prin ce se diferențiază

Femeia și bărbatul Leu sunt recunoscuți pentru dorința supremă de a conduce și a ține totul sub control. Chiar dacă sunt individualiști și se gândesc cel mai mult la ei înșiși, alături de un Leu îți poți valorifica toate atuurile.

Iată câteva caracteristici ale femeilor și bărbaților născuți în zodia Leu. Au în comun egoismul, mândria, sunt pasionali, le place luxul și extravaganța. Există, însă, și diferențe pe care le găsiți mai jos.

Femeia Leu – caracteristici generale

Femeia-Leu are o personalitate puternică. Ea poate arăta compasiune şi înţelegere unei persoane străine care apelează la ajutorul ei, sau poate fi severă şi critică cu persoanele dragi, dacă acestea au dezamăgit-o.

Este de ajuns să stai de vorbă cu ea ca să descoperi o femeie inteligentă, sociabilă şi deschisă. Întotdeauna îţi va spune ce gândeşte, spre deosebire de bărbatul Leu, care este mult mai ascuns. Ei îi lipseşte cochetăria şi viclenia altor femei.

Îi place să trăiască intens, iar dragostea este întotdeauna în concurenţă cu viaţa ei socială şi cu munca. Excelează în teatru, cinematografie, medicină, politică sau avocatură.

Este atrasă de domeniile de lucru dinamice, în care acţiunile ei sunt cât mai vizibile unei largi mase de oameni. Cu toate că pare mândră, femeia Leu are o atitudine înţelegătoare faţă de cei din jur.

Bărbatul Leu – caracteristici generale

Îi place orice presupune mişcare, dinamism şi senzaţii intense. Maşinile de curse, avioanele, mecanismele complicate sunt preferinţele lui în viaţă. Poate fi un inginer strălucit şi un inventator de marcă.

Leii trebuie să facă un efort deosebit să accepte compromisuri, să analizeze şi propunerile celorlalţi şi să ţină cont de ideile lor. Are tendinţa să îşi impună propriile idei şi convingeri celorlalţi. Pe de altă parte, nici nu îi place să profite de sprijinul celor din jur sau de ideile bune pe care le au.

Vigoarea şi energia care caracterizează bărbatul Leu îl ajută să ajungă departe în viaţă. Depăşeşte cu uşurinţă tot felul de obstacole, iar pe cele mai dificile preferă să le cucerească cu preţul propriilor suferinţe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×