Femeia și bărbatul Berbec. La ce sunt asemănători și ce îi deosebește

Dan Suta   
în Horoscop
11/05/2020, 12:41
Femeia și bărbatul Berbec. La ce sunt asemănători și ce îi deosebește
Caracteristici pentru femeia și bărbatul Berbec. Sursa foto: astrologybay.com

Începem o nouă serie zodiacală pentru a descrie femeia și bărbatul din fiecare semn, iar primii sunt cei născuți în zodia Berbec.

Punctul în comun pe care îl au femeile și bărbații născuți sub acest semn de foc este încăpățânarea. În rest, sunt destul de diferiți.

Femeia Berbec – caracteristici generale

Femeia Berbec este pasională, mereu în căutarea dreptății. Poate excela în domeniile de investigație și este un fin psiholog căci observă lucruri pe care nu le conștientizează mulți la prima vedere, dar nici la a doua.

Poate face carieră în orice domeniu, cu precădere în jurnalism și poliție. Are o intuiție puternică, iar în dragoste, spre deosebire de bărbatul Berbec, oferă mai multă libertate partenerului de viață căci nu este foarte geloasă.

Cea mai mare preocupare a femeii Berbec este sănătatea. E destul de ipohondră de fel și ia măsuri de precauție de multe ori exagerate.

Bărbatul Berbec

Dacă în cazul femeii lucrurile sunt destul de simple și clare pe plan amoros, la bărbați se complică. Sunt foarte geloși și posesivi și devin ușor paranoici.

Nu acceptă ca cineva să se uite la partenerele lor și intră la bănuieli născocind tot felul de povești în capul lor care de cele mai multe ori nu se pupă cu realitatea.

Bărbatul Berbec poate fi infidel cu ușurință, ba chiar este un vânător înnăscut, însă nu acceptă să fie înșelat și poate reacționa destul de urât.

În general, este înțelegător, tot timpul dornic de aventură. Nu poate sta locului și tratează lucrurile în viață cu destulă responsabilitate, dar și cu umor.

Berbecii sunt printre nativii cu cel mai mare simț al umorului. Nu sunt supărăcioși dacă se fac glume pe seama lor pentru că știu cum să le întoarcă fără să arate că sunt vulnerabili.

Bărbații Berbec sunt, de asemenea, pricepuți la a face bani din orice. Sunt negustori foarte buni și se mulează după orice situație.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×