Femei care te cuceresc cu o privire şi te conduc din umbră! Zodia contează enorm!

Filon Stan   
în Hotnews
24/10/2017, 00:01
Femei care te cuceresc cu o privire şi te conduc din umbră! Zodia contează enorm!

Zodii de femei care atrag bărbaţii ca un magnet şi le conduc vieţile din umbră! Sunt independente şi nu caută protecţia bărbatului, ci sunt chiar dispuse ele să se facă scut în faţa partenerului de viaţă. Îţi vor demonstra foarte uşor că se descurcă singure, pot face totul fără pic de ajutor. Acest gen de femei isteţe şi capabile de lucruri mari atrag bărbaţii ca un magnet. Sunt exemplare rare şi tocmai pentru că reuşesc să îi facă fericiţi pe bărbaţi sunt extrem de curtate.

Săgetător

Oricât de deschisă şi de jovială ţi-ar părea femeia Săgetător, nu este deloc uşor de cucerit. Din contră, se ascunde în spatele unei nepăsări intrigante până ce îl descoperă pe bărbat, iar această atitudine nu face decât să stârnească şi mai mult curiozitatea reprezentanţilor sexului opus. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Femei puternice în funcţie de zodie. Femeia Scorpion, expertă în pat

Peşti

Când unui bărbat îi iese în cale o femeie din zodia Peşti va fi cucerit pe loc, iremediabil. Această femeie are o atitudine care nu îi poate lăsa indiferenţi. Este delicată, firavă, dar în acelaşi timp puternică. Are un mers de felină, o privire incitantă, este o apariţie încântătoare. Oricât de neputincioasă ar părea la prima vedere, în realitate este o femeie foarte puternică.

Scorpion

O femeie care face tot posibilul să îşi satisfacă partenerul va fi intotdeauna cu un pas înaintea uneia egoiste, căreia îi place să fie pe primul loc. Nativa Scorpion ştie însă cum să profite de atuurile sale fizice şi să flirteze fără să facă mai nimic evident. Este şarmantă şi atractivă, adoră aventura şi este foarte pricepută în pat, scrie ele.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×