Vezi ce zodii sunt femeile care aduc noroc în viaţa partenerului! Este o binecuvântare să le ai alături!

Filon Stan   
în Cele mai citite
08/11/2017, 15:26
Vezi ce zodii sunt femeile care aduc noroc în viaţa partenerului! Este o binecuvântare să le ai alături!

Se ştie că fiecare zodie are o caracteristică aparte, însă unii nativi chiar  sunt înzestraţi cu calităţi ieşite din comun, fapt ce îi face să fie doriţi de toată lumea. Este bine să ştii care sunt acestea şi să le ţii aproape. Unele chiar aduc noroc în viaţă!

Este şi cazul femeii din zodia vărsător, care are puterea de a vedea în viitor. Este inteligentă şi găseste întotdeauna cele mai ingenioase soluţii la diferitele probleme. Este mereu cu un pas înaintea tuturor şi chiar are puterea de a schimba lumea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Femei care aduc noroc în viaţa partenerului! Femeia din zodia Peşti este foarte inteligentă

Femeia din zodia fecioară dă dovadă de multă ambiţie şi este extrem de riguroasă! Ştie să se impună şi să se facă ascultată. În plus, se pricepe de minune la ghicit diefrite lucruri şi situaţii, fapt ce o face să aibă mereu controlul asupra situaţiei.

Nativele din zodia peşti sunt firi sensibile şi empatice, mereu dispuse să se sacrifice de dragul celorlalţi. Dau dovadă de multă emotivitate şi inteligenţă, căci reuşesc să citească oamenii şi situaţiile dincolo de cuvinte şi fapte.

Închide ×