Felix Baumgartner, criticat de fani pentru relaţia cu Mihaela Rădulescu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/02/2015, 12:09
Felix Baumgartner, criticat de fani pentru relaţia cu Mihaela Rădulescu GALERIE FOTO

Mihaela Rădulescu s-a lipit ca timbrul de scrisoare de iubitul ei, Felix Baumgartner. Cei doi par de nedespărţit, fapt ce nu pare a fi chiar pe placul fanilor australianului, care şi-ar dori pentru acesta o blondă apetisantă.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Cei doi par mai îndrăgostiţi ca niciodată, fiind de nedespărţiţi. Prezentatoarea de televiziune este nelipsită de la evenimentele la care ia parte Felix şi se bucură de toată atenţia acestuia şi a fanilor acestuia.

De curând, australianul a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii cu maşina cu care va concura în competiţia Blue Mountains. Într-una dintre fotografii apare şi vedeta noastră, fapt care i-a atras sportivului critici din partea admiratorilor, care şi-ar fi dorit pentru acesta o blondă apetisantă.

„Bună, Felix! Pune câteva poze cu această tânără australiancă sexy. Tunează-ţi maşina cu câteva frumuseţi blonde”, i-a scris un fan care a confundat-o pe Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu nu i-a putut păcălin însă pe români care au recunoscut-o imediat şi i-au cerut să-şi arate faţa: „Mihaela, întoarce-te! Poţi?”/ „Te văd Mihaela”.

felix-mihaela2
Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, austriacul care a depăşit viteza sunetului prin saltul său din stratosferă, trăiesc de puţin timp o frumoasă poveste de dragoste. S-au cunoscut în urmă cu 3 luni, atunci când Felix i-a acordat un interviu frumoasei Mihaela. De atunci ceva s-a înfiripat, cei doi au început să se expună public în timp ce se mângâie drăgăstos şi păşesc de mână, pe covoare roşii.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×