Fata lui Busuioc îmbogăţeşte iar familia? Favorită la premiul de 120.000 de euro. Cântă de te trec fiorii

Ionuţ Cataramă  
înMonden
27/09/2017, 16:23
Fata lui Busuioc îmbogăţeşte iar familia? Favorită la premiul de 120.000 de euro. Cântă de te trec fioriiGALERIE FOTO

Maria Busuioc, fiica zidarului-tenor Costel Busuioc, a impresionat toţi cei patru juraţi de la X Factor, care o văd pe tânără printre finaliştii competiţiei.

„Tata este în America. M-am obişnuit cu lipsa lui, dar mă simt foarte norocoasă. Nu îmi este doar tată, îmi este şi prieten. Vorbim foarte deschis anumite lucruri. Iniţial nu i-am zis că vin, şi a fost puţin şocat. Mi-a zis să nu mă uit la o persoană anume. Vreau să merg pe urmele lui, dar cu paşii mei”, le-a declarat Maria celor patru juraţi. La final, prestaţia ei a fost excelentă, însă cei patru juraţi au lăsat-o să se evalueze singură. „Există două variante: ori am cântat frumos, ori am cântat frumos”, a zis Maria, foarte sigură pe calităţile ei.  „Ce ai cântat tu… este un fel de film”, i-a zis Carlas Dreams. Delia nu s-a oprit din a enumera calităţile Mariei, printre care ambiţie şi talent. „Domnişoară Busuioc, ai cântat cu foarte mult foc”, a remarcat şi Horia Brenciu. Maria a primit într-un final patru de DA

Tatăl ei, Costel Busuioc, un muncitor român aflat în Spania, a devenit cunoscut în toată lumea după ce în 2008 a câştigat concursul ”Hijos de Babel” cu vocea sa de tenor. În urma competiţiei, românul, care până atunci lucra ca zidar pentru a-şi întreţine familia numeroasă, a primit un premiu de 100.000 de euro, a încheiat un contract cu o casă de discuri şi a început să călătorească în toată lumea pentru a cânta operă.

Între timp, Maria Ioana Tabita, unul dintre cei patru copii ai lui ”Pavarotti din Carpaţi”, încearcă să îi calce pe urme tatălui său şi, anul acesta, s-a înscris la audiţiile X Factor după ce a aflat de preselecţii de la ”Neaţa cu Răzvan şi Dani”.

În vârstă de 18 ani, Maria este pasionată de muzică, dar până acum a cântat doar la biserică şi s-a sfiit să îşi anunţe părinţii că va fi jurizată de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. ”Iniţial nu îi spusesem că vin la X Factor, l-am anunţat pe tatăl meu cu o săptămână înainte. M-a sfătuit să am încredere în mine, să dau ce am mai bun şi să încerc să încerc să nu mă uit la o persoană anume, ca să nu am emoţii”, a povestit Maria.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×