Fantomă surprinsă de un muncitor care repara o casă foarte veche!

Filon Stan   
în Video
15/11/2017, 17:03
Fantomă surprinsă de un muncitor care repara o casă foarte veche!

Un muncitor este foarte convins că a dat nas în nas cu o fantomă în timp ce făcea nişte reparaţii la o casă veche. Chris Chalker a avut şi martori. Bărbatul nu muncea singur la casa respectivă, ci era însoţit de un coleg de muncă.

Totul s-a petrecut chiar în pivniţa casei. În timp ce bărbaţii lucrau, ceva ciudat s-a petrecut la câţiva paşi de ei, potrivit The Mirror. Evenimentul i-a speriat pe amândoi, dar i-a şi intrigat. Atât de mult, încât Chris Chalker nu a stat pe gânduri ci a pus mâna pe telefon.

Fantomă surprinsă într-o casă veche! Filmarea a fost văzută de foarte mulţi oameni

Bărbatul a scos imediat telefonul mobil, însă nu pentru a suna după ajutor, ci a început să filmeze evenimentul care i-a speriat. Chris susţine ca a văzut ceva alb care plutea în întuneric. Acesta este sigur că a surprins ceva paranormal.

Ajuns acasă, bărbatul susţine că după ce a analizat mai bine imaginile cu ajutorul unui software de editare video a putut să identifice o siluetă fără cap care purta în braţe un bebeluş. Filmarea lui a fost văzută de foarte mulţi oameni, iar părerile lor sunt împărţite. Unii au văzut silueta, alţii l-au luat peste picior pe autor. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×