Familia Radford, cea mai numeroasă din Marea Britanie, se pregăteşte pentru venirea pe lume a celui de-al 22-lea membru

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 15:59
Familia Radford, cea mai numeroasă din Marea Britanie, se pregăteşte pentru venirea pe lume a celui de-al 22-lea membru
Familia Radford este demnă de Cartea Recordurilor. Sursa foto: Youtube

Familia Radford este demnă de Cartea Recordurilor! Sue și Noel tocmai au anunțat că pe lângă cei 21 de copii pe care îi au se face loc pentru încă unul! Mămica eroină din UK îl va aduce pe lume pe cel de-al 22-lea copil în anul 2020!

Familia Radford, demnă de Cartea Recordurilor

Sue, 44 de ani, a declarat că este din nou însărcinată, iar familia ei se va mări din nou de la anul. Cu alte cuvinte, vor fi 22 de frați începând cu noul an. Vestea a fost dată prin intermediul vlogului pe care aceștia îl au pe Youtube. Familia se întreține din alocațiile copiilor, dar și din afacerea pe care au dezvoltat-o cei doi soți, o brutărie pe care o au chiar în localitatea de unde sunt, Lancashire.

„Voiam să păstrăm secretul pentru încă o vreme. Însă, pe măsură ce eu devin tot mai mare şi sarcina tot mai vizibilă, ar fi fost cam greu să o ascundem”, a declarat Sue Radford, scrie digi24.ro.

familia radford
La 44 de ani, Sue Radford are deja 21 de copii. Greu de imaginat, nu? Ei bine, anul viitor îl va aduce pe lumea pe cel de-al 22-lea. Sursa foto: Youtube

Sue a făcut anunțul despre cea de-a 22-a sarcină pe contul de Youtube al familiei sale

În înregistrarea postată pe rețeaua video de socializare, cei doi soți, care au devenit între timp chiar bunici, prezintă imaginile de la o ecografie pe care Sue a făcut-o pe 29 septembrie. În video apar alături de cei mai mici dintre cei 21 de copii, Phoebe, Archie și Bonnie.

„Pe scurt, astăzi urmează să îl vedem pe noul nostru bebeluş. Sunt însărcinată în 12 săptămâni şi vom putea să aruncăm o privire spre cel mai mic membru al familiei Radford. Precedenta ecografie am făcut-o la opt săptămâni şi atunci totul era bine”, a declarat mămica în clipul de pe Youtube.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×