Familia Ioanei Condea are nevoie de 5.000 de euro pentru a o putea aduce în țară. Cum o poți ajuta

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/01/2019, 19:51
Familia Ioanei Condea are nevoie de 5.000 de euro pentru a o putea aduce în țară. Cum o poți ajuta
Familia Ionei Condea are nevoie de 5.000 de euro pentru a repatria trupul fiicei sale

Ioana Condea, tânără bătută cu bestialitate de proxenetul român Robert Tănase, în Germania, a încetat din viață. În acest moment, familia fetei are nevoie cu disperare de 5.000 de euro pentru a-i aduce în țară trupul neînsuflețit. Ioana, din Poiana Câmpina, în vârstă de 24 de ani, și-a dat ultima suflare într-o clinică din Germania, după ce s-a luptat din răsputeri pentru a-și reveni.

Pentru a ajuta familia Ioanei, prietena acesteia, Larisa Ștefan, a făcut un apel, prin intermediul rețelelor de socializare, pentru a strânge cât de poate de repede suma necesară repatrierii trupului fetei. În ajutor i-au sărit mulți alți oameni cu suflet mare. Unul dintre mesajele răspândinte pe internet este: ”Haideți să arătăm că ținem și suntem alături de oamenii din comună.

Familia Ionei Condea are nevoie de 5.000 de euro

Trebuie să dăm o mână de ajutor familiei Gabrela Condea din satul Bobolia, ca să poată să își înmormânteze copilul creștinește. Trebuie strânsă suma de 5.000 de euro pentru ca trupul Ioanei să fie adus în țară”, este scris pe pagina de Facebook a Primăriei Poiana-Câmpina.

Familia Ioanei Condea are nevoie de 5.000 de euro pentru a o putea aduce în țară. Cum o poți ajuta
Mesajul publicat pe pagina de Facebok a Primăriei Poiana-Câmpina

Însă, dacă familia Condea, alături de apropiați, nu vor reuși să adune suma necesară, trupul Ioanei va fi înmormântat în Germania, pe banii statului german. ”După ce au anunțat-o pe avocată și pe prietena Ioanei din Germania despre moartea fetei, autoritățile germane au precizat că trebue să dacă familia dorește repatrierea trupului pentru ca Ioana să fie înmormântată în România. În caz contrat, urmează ca Ioana să fie înmormântată în Germania”, se arată într-un mesaj publicat tot pe pagina Primăriei Poiana-Câmpina.

Un ultimul ajutor pentru Ioana Condea

”Autorităţile din Germania au anunţat astăzi, 23 Ianuarie, familia despre moartea Ioanei şi au precizat că fata ar putea fi înmormântată în Germania, pe banii statului, la ‘necunoscuţi’, dacă familia nu reuşeşte să strângă suma necesară pentru repatriere.  A murit la cinci ani după bătaia cruntă primită de la proxentul care a obligat-o să se prostitueze!!! ???

Familia Ioanei Condea are nevoie de 5.000 de euro pentru a o putea aduce în țară. Cum o poți ajuta
Familia Ioanei are nevoie de ajutor pentru a readuce în țară trupul fiicei sale

LANSEZ ACEST APEL TUTUROR ROMANILOR SI PRIETENILOR MEI care vor sa fie alaturi de Ioana pentru ca ea , care s-a chinuit timp de cinci într-un spital din Germania, să fie înmormântată acasă, în Prahova .  Haideți să ajutam cum putem ! ??Ioana trebuie sa ajunga acasă si pe pământ natal sa fie înmormântata nu o putem lasa printre străini!!! Pentru cei care stiu povestea si pentru cei care vor sa ajute :Cont IBAN: RO87 RZBR 0000 0600 1727 7728 Cod BIC: RZBRROBU, Raiffeisen Bank Sucursala Campina, titular Georgeta Gratiela Condea (mama Ioanei) Va rog sa distribuiți masiv!!!!!!!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×