Drama familiei înecate în Dunăre continuă! Femeia a fost înmormântată în Serbia!

Filon Stan   
în Hotnews
13/10/2017, 10:53
Drama familiei înecate în Dunăre continuă! Femeia a fost înmormântată în Serbia!

Drama familiei înecate în Dunăre continuă! Mama, tatăl, un copil de 20 de ani şi unul de trei au fost luaţi la ocazie de un şofer vitezoman, care a pierdut controlul volanului şi a căzut cu maşina în Dunăre! Doar şoferul a reuşit să se salveze. Cadavrul femeii a fost găsit la 60 de km de locul unde a căzut maşina în apă, pe malul sârbesc al Dunării, iar autorităţile vecine au şi îngropat-o pe femeie în Serbia.

Potrivit autorităţilor din judeţul Caraş- Severin, după ce cadavrul femeii de 40 de ani a fost găsit pe malul sârbesc al Dunării, în dreptul localităţii Sviniţa din judeţul Mehedinţi, autorităţile din ţara vecină au făcut autopsia şi au trimis în România fotografii pentru ca aceasta sa fie recunoscută de familie, lucru care s-a întâmplat miercuri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Familia înecată în Dunăre, căutată în continuare

A doua zi, autorităţile sârbe au decis să o înmormânteze pe femeie, înainte de a primi răspuns din România. În Serbia, legea nu permite păstrarea cadavrelor în camerele frigorifice, mai ales când acestea sunt necunoscute în momentul în care sunt găsite înecate într-un râu sau în fluviu.

Astfel, autorităţile sârbe au respectat legea din ţara lor şi au înmormântat-o pe femeie, chiar dacă aceasta a fost, ulterior găsirii, recunoscută de familie. Acum, familia femeii trebuie să ia legătura cu Consulatul românesc din ţara vecină, pentru a face documentele necesare exhumării acesteia şi repatrierii trupului, pentru a fi înmormântată creştineşte.

Între timp, poliţiştii au reîncadrat cercetarea penală, după ce cadavrul femeii a fost găsit în apele Dunării. ”Iniţial, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă, în urma declaraţiilor familiei şi a faptului că autorităţile sârbe au găsit primul cadavru, am extins cercetările şi avem dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat pentru News.ro, Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin. Căutarea celorlalte cadavre continuă în judeţul Caraş-Severin, cu bărcile, la suprafaţă.

Autoturismul – în care se aflau cinci persoane – a căzut în Dunăre sâmbătă după-amiază, în zona localităţii Coronini din judeţul Caraş- Severin, doar şoferul reuşind să se salveze. Duminică, maşina în care se aflau ceilalţi patru pasageri, o familie formată din părinţi şi doi copii, cel mai mic de 3 ani, a fost scoasă din Dunăre, trupurile victimelor nefiind găsite, în pofida căutărilor scafandrilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×