Faimosul Daminuţă, măcinat de amintiri: putea juca împotriva marelui Ronaldo acum!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
01/08/2018, 14:18
Faimosul Daminuţă, măcinat de amintiri: putea juca împotriva marelui Ronaldo acum!

Timpul a trecut în zbor, iar din vedetă la Milano a ajuns concurent la televizor. Faimosul Daminuţă, măcinat de amintiri!

Azi, ar fi putut juca împotriva marelui Cristiano Ronaldo în Serie A, dar el a preferat mai un club, mai o prinţesă…

Faimosul Daminuţă, măcinat de amintiri! Strategii de “câine” pentru Exatlon

Aşezat la o masă, cu o ţigară electronică într-o mână, fostul fotbalist Cristian Daminuţă a intrat uşor într-o stare de melancolie. “Unde s-au dus, unde-au apus/ Anii de sus ai gloriei lor” este refrenul ce se potriveşte perfect cu starea de spirit afişată de Daminuţă.

Fost jucător la Internazionale şi AC Milan, el ar fi putut evolua acum împotriva marelui Cristiano Ronaldo, proaspăt transferat la Juventus. Doar că atunci când Mourinho trăgea de el să îl transforme în fotbalist, Cristian al nostru nu a fost serios precum Cristiano al lor! O noapte pierdută azi, o ambianţă cu trup de felină mâine şi tot aşa până a ajuns în Serie D. Adică amator.

Lumea uitase de el până de curând, atunci când s-a aflat informaţia că va face parte din echipa Faimoşilor în sezonul 2 al show-ului care a uimit România, Exatlon, de la Kanal D. Fără presiunea sportului de performanţă pe cap, Daminuţă poate analiza liniştit, trăgând un fum din ţigara electronică, strategiile și isprăvile de „faimos” ale unui alt fost fotbalist de la Dinamo, Giani Kiriţă. Ca de la “câine” la “câine”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×