Facebook vrea să aibă acces la pozele tale intime! Ce se va întâmpla după aceea

Valeriu Tache    Camelia Arsene   
în Stiri de ultima ora
19/11/2017, 20:22
Facebook vrea să aibă acces la pozele tale intime! Ce se va întâmpla după aceea

Facebook îşi doreşte să le sară în ajutor celor care se tem că fostul sau fosta ar putea publica fotografiile indecente şi le-a oferit o variantă incredibilă acestora. Pentru a evita situaţiile de „revenge porn”, în care partenerul se răzbună postând pe site-urile de socializare diferite imagini şi clipuri intime, Facebook a venit cu o soluţie ciudată.

Astfel, Facebook vrea să-i protejeze pe cei care se tem de pornografia din răzbunare şi le cere să le ofere de bunăvoie şi anticipat conţinutul indecent pe care îl deţin în telefoanele mobile sau pe laptop-uri. Reţeaua de socializare şi o agenţie duvernamentală din Austria au lansat un parteneriat în această direcţie.

Facebook nu va salva pozele tale indecente

Astfel, pentru a te feri de situaţii neplăcute pe Facebook, Messenger şi Instagram, tu vei trimite imaginile indecente şi alte fotografii pe mess, iar Facebook va folosi algoritmi pentru a crea o amprentă digitală a imaginii şi pentru a preveni încărcarea de copii ale imaginii pe site-uri.

Facebook dă asigurări că imaginile nu vor fi stocate, ci doar vor fi analizate de o inteligenţă artificială. Tehnologia nu este foarte diferită de cea folosită de Google, Content ID, pentru detecatrea de muzică şi videoclipuri care au drepturi de autori. Deşi Facebook să asigurări, nu foarte multe persoane vor da de bunăvoie fotografiile indecente.

Sursă: playtech.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×