Facebook aduce în News Feed doar ce vrei să vezi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/06/2015, 00:00
Facebook aduce în News Feed doar ce vrei să vezi

Sunt 1,4 miliarde de oameni pe Facebook şi probabil că ai câteva sute de prieteni în listă. Tocmai ca să ai acces la noutăţile de la acei oameni de care îţi pasă, Facebook îţi oferă uneltele necesare să faci asta. Facebook vrea să introducă o nouă funcţie în aplicaţia de smartphone şi în profilul utilizatorilor pe care îi ai la prieteni.

Dacă de ceva timp ai opţiunea de a da unfollow cuiva pentru a nu mai primi nicio actualizare de la persoana respectivă, noua funcţie dezvoltă puţin acest concept.

ULTIMA ORĂ! ŞTIREA MOMENTULUI DESPRE GABRIEL COTABIŢĂ!

Se numeşte See First şi presupune că permite utilizatorilor să aleagă tipurile de conţinut care doresc să le fie arătate în News Feed înaintea altora. Astfel vei putea scoate în faţă noutăţile de la acei oameni apropiaţi şi vei lăsa în “zgomotul” social ceea ce nu te interesează. Deocamdată, actualizarea profilurilor cu noua funcţie n-a pornit, Facebook încă experimentează, dar sunt câteva imagini care îţi arată cum vei controla mai bine ce apare în News Feed.

GALERIE FOTO! PRIMII CARE S-AU ÎNROLAT: MOLDOVENII!

În continuarea vei putea da unfollow cuiva ca să nu mai vezi niciun mesaj de la acea persoană. Cu See First, Facebook face un pas în direcţia umanizării News Feed-ului. Dacă până acum s-a folosit de algoritmi, acum îţi dă ţie ca utilizator mai mult control, informează TechCrunch.

TRAGEDIA S-A PRODUS! CÎNTĂREŢUL A MURIT! MEDICII NU L-AU MAI PUTUT SALVA! A FĂCUT INFARCT! 

Sursă: www.playtech.ro

STEAUA. Argăseală, anunţ BOMBĂ despre REVENIREA lui Keşeru 

 Decizie ŞOC luată de Anamaria Prodan: “Este definitiv, ADIO!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×