Veste bună pentru părinţi. Facebook lansează o versiune pentru copii a aplicaţiei Messenger

Iuliana Spirache   
în Stiri de ultima ora
05/12/2017, 10:12
Veste bună pentru părinţi. Facebook lansează o versiune pentru copii a aplicaţiei Messenger

Conform unui anunţă făcut de cei de la Facebook, Messenger Kids este o aplicaţie destinată copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani. Mai mult, noua aplicaţie nu va necesia un cont de Facebook din partea copiilor şi va putea fi administrat de către părinţi.

Pentru a nu încălca legislaţia în vigoare din mai multe ţări, Messenger Kids nu va presupune existenţa unui cont de Facebook al copiilor care folosesc aplicaţia. În ţări precum Statele Unite ale Americii, copiii sub 13 ani nu pot avea cont pe cea mai cunoscută aplicaţie din lume.

Ce trebuie să facă părinţii ca să intre în posesia aplicaţiei Messenger Kids

Deşi nu este nevoie de un cont de Facebook al copiilor, va fi neesar contul unuia dintre părinţi, dar acesta va avea drepturi de administrator asupra aplicaţiei Messenger Kids va putea fi descărcat cu aprobarea părinţilor, iar aceştia pot controla lista de contacte a copilului. Aplicaţia se concentrează în jurul comunicării scrise şi video şi oferă o serie întreagă de opţiuni dedicate tinerilor.

Facebook anunţă că prin Messenger Kids compania nu doreşte să obţină venituri directe, ci mai degrabă încearcă să-şi asigure viitorul. Mai mult, se încearcă crearea unei legături, prin intermediul părinţilor, care să-i atragă pe cei mici în reţea când vor ajunge la o vârstă care le va permite să-şi facă propriul cont.

Sursă: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×