TRANSFORMARE ŞOCANTĂ a vedetei! ANDA ADAM, de nerecunoscut după sarcină! GALERIE FOTO!

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
16/12/2015, 00:00
TRANSFORMARE ŞOCANTĂ a vedetei! ANDA ADAM, de nerecunoscut după sarcină! GALERIE FOTO!GALERIE FOTO

Anda Adam este fericită nevoie mare de când a devenit mămică. Şi dacă toţi o ştiam pe cântăreaţă că vrea să arate perfect, iată că acum altele sunt priorităţile.

În această dimineaţă, Anda Adam i-a dat micuţei Evelin să mănânce, iar apoi a tras o „fugă” la o emisiune tv. Vedeta nu a avut timp să se aranjeze sau să meargă la salon, iar cearcănele de la ochi au ieşit la iveală.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Nu mi-am abandonat copilul, i-am dat să mănânce, doarme vreo 3-4 ore. Mă întorc acasă imediat. Încerc să îmi fac treburile în perioada în care ea doarme”, a declarat Anda Adam, marţi, în emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1.

Anda Adam s-a cunoscut cu actualul ei soţ la malul mării anul trecut, în luna august, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Cei doi au păstrat legătura şi pe parcurs şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun. Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie, cei doi căsătorindu-se la începutul lunii iunie, într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov.

Cântăreaţa a devenit mămică pe data de 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, iar fetiţa ei a avut 3 kilograme la naştere.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×