Extratereştrii încearcă să intre în legătură cu OAMENII! Vezi ce semnale au ajuns pe PĂMÂNT!

Filon Stan   
în Hotnews
06/09/2017, 00:05
Extratereştrii încearcă să intre în legătură cu OAMENII! Vezi ce semnale au ajuns pe PĂMÂNT!

Extratereştrii încearcă să ia legătura cu noi! Cel puţin aşa reiese dintr-un studiu făcut de o echipă de cercetători ai vieţii extraterestre.

Experţii din cadrul proiectului au detectat 15 semnale misterioase, care provin dintr-o galaxie aflată la 3 miliarde de ani lumină depărtare. Semnalele cunoscute şi cu denumirea de ”fast radio burst” (FRB) reprezintă un nou grup de emisii radio care provin dintr-o sursă denumită ”recidivistul”, scrie Descoperă.ro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Extratereştrii transmit semnale încă din 2016!

Analizele din prezent nu au reuşit să afle dacă aceste „pulsaţii” radio au ca sursă forme de viaţă extraterestre sau sunt create de un proces natural ce are loc în Universul îndepărtat, informează Mail Online.

Semnalele provin dintr-o sursă denumită FRB 121102 deoarece a fost prima locaţie din care experţii au detectat FRB, în anul 2016. Conform studiului din acel an, „pulsaţiile” provin dintr-o galaxie pitică aflată la 3 miliarde de ani lumină de Pământ.

Experţii spun că semnalele FRB ar putea fi transmise de o stea tânără aflată la 2,4 miliarde de ani lumină. Mecanismele care duc la formarea acestora sunt încă necunoascute.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×