Explozie puternică la un restaurant din Bucureşti! 16 maşini au fost distruse

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
15/02/2018, 11:00
Explozie puternică la un restaurant din Bucureşti! 16 maşini au fost distruse

O explozie puternică, urmată de un incendiu, a avut loc la parterul unui bloc situat pe bulevardul Şincai, din Capitală. Deflagraţia a avut loc într-un restaurant aflat la parterul clădirii! Suflul exploziei a distrus 16 autoturisme aflate în apropiere, iar circulaţia a fost întreruptă pentru mai multe ore. 

Din primele informaţii, nu au fost raportate persoane rănite, dat fiind faptul că la etajele superioare ale imobilului nu locuieşte nimeni. Din primele estimări, suprafaţa afectată este de 100 mp, iar bunurile au fost distruse în totalitate.

Explozie la un restaurant din Bucureşti! 16 maşini distruse

Pomperii au reuşit să scoată mai multe butelii din interiorul clădirii, iar cel puţin 16 autoturisme au fost avariate.

Traficul în zona bulevardului Şincai, în direcţia Tineretului către Pod Timpuri Noi, a fost reluat. În zona se formase o coadă de autoturisme care se intindea pe sute de metri. Experţii trebuie să verifice dacă în blocul respectiv se mai poate locui în siguranţă. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Horoscop zilnic 18 iulie 2018. Zodiile pentru care se ivesc șanse de naratat

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.