Moartea a venit după el de două ori, dar a trăit să povestească experienţele sale! Îţi dă peste cap toate teoriile!

Filon Stan   
în Hotnews
14/10/2017, 00:06
Moartea a venit după el de două ori, dar a trăit să povestească experienţele sale! Îţi dă peste cap toate teoriile!

Un tânăr care a murit de două ori şi a fost readus la viaţă tot de atâtea ori de medici a şocat lumea cu poveştile sale de după moarte! Sasha Eliasson, în vârsta de 22 de ani, este un utilizator al platformei Reddit, unde a povestit că, prima oară când a murit s-a întâmplat din cauza rănilor foarte grave cu care s-a ales în urma unui accident de motocicleta, iar a doua oara, când a primit post chirurgical foarte multe medicamente, scrie huffingtonpost.com.

Tânărul a declarat că nu şi-ar fi dat seama de moartea sa pentru câteva minute, dacă nu i-ar fi spus medicii. Tânărul este ateu, iar experienţele prin care a trecut i-a întărit credinţa şi l-a făcut să nu îi fie frică de moarte. Medicii i-au spus bărbatului că fost găsit, efectiv, fără semne vitale şi au crezut că a decedat. Al doilea episod s-a desfăşurat în timpul unei intervenţii chirurgicale pe care a suferit-o la câteva luni de acelaşi accident. Ambele episoade au durat circa două minute, timp în care medicii au reuşit să-l readucă la viaţă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Experienţa de după moarte a tânărului i-a lăsat cu gura căscată pe toţi

Bărbatul a povestit pe reţeaua de socializare că, în acel timp, a fost ca într-un somn fără vise, în care totul era negru şi că nu a văzut lumea de apoi aşa cum se spune. Sasha a primit multe întrebări despre cele întâmplate dar şi multe critici.

„Aş vrea să spun că da, dar adevărul este că în ambele dăţi nu am fost acolo. Totul era întunecat. Aş spune că a fost ca atunci când tragi un pui de somn, fără să visezi. Te trezeşti şi ai impresia că ai dormit foarte mult timp, dar de fapt au trecut doar 15 minute. De asemenea, a fost foarte epuizant să revin la viaţă. M-am simţit de parcă mi-aş fi folosit toată energia din corp” a declarat tânărul pe contul sau de pe platforma Reddit.

„Nu am văzut nimic. Niciun vis, nicio lumină, nimic. Imaginaţi-vă un abis negru, asta am trăit eu. Ştiu că sună foarte deprimant, doar că atunci când mori nu ai parte de nimic, doar dispari. Dar, sincer, acest lucru m-a făcut să mă tem mai puţin de moarte. Când mori, pur şi simplu mori. Nu mai sunt griji, nu mai e nimic. Aceasta este cea mai mare linişte pe care o poţi găsi, Raiul nici nu se compară cu asta”, a mai spus el. Sasha Eliasson este de părere că moartea este doar vieţii şi sfârşitul existenţei noastre în acest univers.

Închide ×