VIDEO! Exerciţiu militar cu victime, în Rusia! Un elicopter de luptă a lansat o rachetă în public

Filon Stan   
în Hotnews
20/09/2017, 08:05
VIDEO! Exerciţiu militar cu victime, în Rusia! Un elicopter de luptă a lansat o rachetă în public

Exerciţiu militar cu victime, în Rusia! Un elicopter de război a lansat o salvă de rachete în apropierea unor civili de la exerciţiul militar Zapad-17, desfăşurat de Rusia împreună cu Belarus, în perioada 14-20 septembrie.

Accidentul de la exerciţiul militar, neconfirmat până acum de autorităţile de la Moscova, ar fi avut loc, conform presei ruseşti, în apropiere de Sankt Petersburg, într-un poligon în care a fost prezent în urmă cu o zi chiar preşedintele Vladimir Putin pentru a urmări exerciţiile. În urma accidentului, două persoane ar fi fost rănite grav şi mai multe vehicule au fost avariate. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Exerciţiu militar filmat de un observator!

The Moscow Times, citat de hotnews.ro, scrie că un elicopter militar de tipul Ka-52 ar fi lansat accidental o salvă de rachete aer-sol în apropiere de o zonă de unde mai mulţi jurnalişti şi observatori urmăreau exerciţiile militare din cadrul Zapad-2017.

Pe o înregistrare video realizată de unul dintre observatori se vede cum două elicoptere militare se apropie în zbor la altitudine joasă, iar la un moment dat două rachete sunt lansate şi lovesc un cort, în imediata apropiere a observatorilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×